• Παρ. 2.1: Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τους Ορισμούς, Πρακτορείο είναι «το κατάστημα δραστηριοποίησης του Πράκτορα ή του Φορέα Εκμετάλλευσης …», δεν γίνεται κατανοητό με ποιον θα συμβάλλεται (αν θα συμβάλλεται) ο Φορέας Εκμετάλλευσης που θα λειτουργεί ο ίδιος Πρακτορείο, ούτε αν ο Φορέας Εκμετάλλευσης που θα λειτουργεί Πρακτορείο θα δεσμεύεται από το παρόν σχέδιο κανονισμού.
• Παρ. 2.1: Δεν είναι σαφές σε ποιόν θα χορηγεί ο Φορέας Εκμετάλλευσης το σχετικό Πιστοποιητικό Νόμιμης Λειτουργίας. Σύμφωνα με τον ορισμό, το πιστοποιητικό χορηγείται στα Πρακτορεία (άρα σε Πράκτορα ή στον ίδιο τον Φορέα Εκμετάλλευσης). Σύμφωνα με την παρούσα παρ. 2.1. χορηγείται μάλλον στον Πράκτορα (άρα μόνο σε τρίτο πρόσωπο και όχι στον Φορέα Εκμετάλλευσης, ο οποίος φαίνεται ότι θα μπορεί να λειτουργεί Πρακτορείο χωρίς να διαθέτει το σχετικό πιστοποιητικό).
• Παρ. 2.1.: Δεν αναφέρεται εάν το Πιστοποιητικό Νόμιμης Λειτουργίας θα έχει κάποια συγκεκριμένη διάρκεια (αν π.χ. θα είναι ετήσιο, αν θα ανανεώνεται κλπ.). Δίνεται η εντύπωση ότι αφ’ ης στιγμής χορηγηθεί δεν ανακαλείται κλπ. Προτείνεται να τεθεί κάποια διάρκεια ισχύος, η οποία θα μπορεί να ανανεώνεται εφόσον πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.
• Παρ. 2.1: Η αναφορά στην παρούσα παρ. ότι ο Φορέας Εκμετάλλευσης «έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει τις εξής πέντε (5) κατηγορίες καταστημάτων» δίνει την εντύπωση ότι ο Φορέας Εκμετάλλευσης θα λειτουργεί ο ίδιος όλα τα Πρακτορεία. Η σύγχυση επιτείνεται από τη χρήση της φράσης «Πρακτορεία του» (εννοώντας του Φορέα Εκμετάλλευσης) σε πολλά σημεία του σχεδίου του κανονισμού (βλ. ενδεικτικά ορισμό «Πιστοποιητικού Νόμιμης λειτουργίας», παρ. 3.3.1, 3.4, 3.6). Προτείνεται να διαγραφεί η κτητική αντωνυμία «του» από όλο το κείμενο μετά τη λέξη «Πρακτορείο» ή «Πρακτορεία».
• Παρ. 2.1: Ο Κανονισμός Διεξαγωγής και Ελέγχου Παιγνίων μέσω Παιγνιομηχανημάτων που αναφέρεται στην παρούσα παρ. και στους ορισμούς είναι η υπ’ αριθ.143/2/6.2.2015 (ΦΕΚ Β’ 328/10.3.2015) απόφαση της ΕΕΕΠ που αφορά τη «Ρύθμιση Θεμάτων Διεξαγωγής και Ελέγχου Τυχερών Παιγνίων μέσω Παιγνιομηχανημάτων τύπου VLT»; Προτείνεται να γίνει σαφής αναφορά προς αποφυγή σύγχυσης.
• Παρ. 2.1: Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τους Ορισμούς, Πρακτορείο είναι «το κατάστημα δραστηριοποίησης του Πράκτορα ή του Φορέα Εκμετάλλευσης …», δεν γίνεται κατανοητό με ποιον θα συμβάλλεται (αν θα συμβάλλεται) ο Φορέας Εκμετάλλευσης που θα λειτουργεί ο ίδιος Πρακτορείο, ούτε αν ο Φορέας Εκμετάλλευσης που θα λειτουργεί Πρακτορείο θα δεσμεύεται από το παρόν σχέδιο κανονισμού. • Παρ. 2.1: Δεν είναι σαφές σε ποιόν θα χορηγεί ο Φορέας Εκμετάλλευσης το σχετικό Πιστοποιητικό Νόμιμης Λειτουργίας. Σύμφωνα με τον ορισμό, το πιστοποιητικό χορηγείται στα Πρακτορεία (άρα σε Πράκτορα ή στον ίδιο τον Φορέα Εκμετάλλευσης). Σύμφωνα με την παρούσα παρ. 2.1. χορηγείται μάλλον στον Πράκτορα (άρα μόνο σε τρίτο πρόσωπο και όχι στον Φορέα Εκμετάλλευσης, ο οποίος φαίνεται ότι θα μπορεί να λειτουργεί Πρακτορείο χωρίς να διαθέτει το σχετικό πιστοποιητικό). • Παρ. 2.1.: Δεν αναφέρεται εάν το Πιστοποιητικό Νόμιμης Λειτουργίας θα έχει κάποια συγκεκριμένη διάρκεια (αν π.χ. θα είναι ετήσιο, αν θα ανανεώνεται κλπ.). Δίνεται η εντύπωση ότι αφ’ ης στιγμής χορηγηθεί δεν ανακαλείται κλπ. Προτείνεται να τεθεί κάποια διάρκεια ισχύος, η οποία θα μπορεί να ανανεώνεται εφόσον πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. • Παρ. 2.1: Η αναφορά στην παρούσα παρ. ότι ο Φορέας Εκμετάλλευσης «έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει τις εξής πέντε (5) κατηγορίες καταστημάτων» δίνει την εντύπωση ότι ο Φορέας Εκμετάλλευσης θα λειτουργεί ο ίδιος όλα τα Πρακτορεία. Η σύγχυση επιτείνεται από τη χρήση της φράσης «Πρακτορεία του» (εννοώντας του Φορέα Εκμετάλλευσης) σε πολλά σημεία του σχεδίου του κανονισμού (βλ. ενδεικτικά ορισμό «Πιστοποιητικού Νόμιμης λειτουργίας», παρ. 3.3.1, 3.4, 3.6). Προτείνεται να διαγραφεί η κτητική αντωνυμία «του» από όλο το κείμενο μετά τη λέξη «Πρακτορείο» ή «Πρακτορεία». • Παρ. 2.1: Ο Κανονισμός Διεξαγωγής και Ελέγχου Παιγνίων μέσω Παιγνιομηχανημάτων που αναφέρεται στην παρούσα παρ. και στους ορισμούς είναι η υπ’ αριθ.143/2/6.2.2015 (ΦΕΚ Β’ 328/10.3.2015) απόφαση της ΕΕΕΠ που αφορά τη «Ρύθμιση Θεμάτων Διεξαγωγής και Ελέγχου Τυχερών Παιγνίων μέσω Παιγνιομηχανημάτων τύπου VLT»; Προτείνεται να γίνει σαφής αναφορά προς αποφυγή σύγχυσης.