Η δομή των αναζητήσεων είναι αναγκαίο να διατηρεί πελατο-κεντρικό χαρακτήρα. Διαφορετικά αναζητά πληροφορία ο δημόσιος υπάλληλος, διαφορετικά ο απλός πολίτης (1η διάσταση).
Η δομή των αναζητήσεων είναι αναγκαίο να διατηρεί στοιχεία χώρου - χρόνου.
Ο προσανατολισμός στο χώρο και στο χρόνο έχει φιλοσοφικά υποστηριχθεί από το Διαφωτισμό (2η διάσταση).
Η δομή των αναζητήσεων είναι αναγκαίο να διατηρεί στοιχεία της δημόσιας διοίκησης και της ιεραρχίας (3η διάσταση).Π.χ. κεντρική διοίκηση - υπουργεία - τοπική αυτοδιοίκηση Α' βαθμού κ.λπ.
Tags (4η διάσταση) σημαντικά στοιχεία καταλόγων: αριθμός αναφοράς (π.χ. αρ. πρωτ/λου), λέξεις κλειδιά (π.χ. όνομα, επώνυμο ελεγκτή Α.Ε.)
To Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
υλοποιεί το έργο της κωδικοποίησης των Φύλλων της Εφημερίδας της
Κυβέρνησης του ελληνικού κράτους βάσει διεθνών προτύπων
καταλογογράφησης, κωδικοποίησης και θεματικής επεξεργασίας. Η
βιβλιογραφική βάση δεδομένων ενισχύεται από την ύπαρξη θησαυρού
θεματικών όρων, ενώ τα παραγόμενα εργαλεία αναπτύσσονται προς τρεις
διαφορετικές κατευθύνσεις:
• Την ανάπτυξη λεξικού διοικητικής ορολογίας
• Τη σύνταξη διοικητικής εγκυκλοπαίδειας
• Τη δημιουργία διοικητικού άτλαντα με ποσοτικά δεδομένα
Η δομή των αναζητήσεων είναι αναγκαίο να διατηρεί πελατο-κεντρικό χαρακτήρα. Διαφορετικά αναζητά πληροφορία ο δημόσιος υπάλληλος, διαφορετικά ο απλός πολίτης (1η διάσταση). Η δομή των αναζητήσεων είναι αναγκαίο να διατηρεί στοιχεία χώρου - χρόνου. Ο προσανατολισμός στο χώρο και στο χρόνο έχει φιλοσοφικά υποστηριχθεί από το Διαφωτισμό (2η διάσταση). Η δομή των αναζητήσεων είναι αναγκαίο να διατηρεί στοιχεία της δημόσιας διοίκησης και της ιεραρχίας (3η διάσταση).Π.χ. κεντρική διοίκηση - υπουργεία - τοπική αυτοδιοίκηση Α' βαθμού κ.λπ. Tags (4η διάσταση) σημαντικά στοιχεία καταλόγων: αριθμός αναφοράς (π.χ. αρ. πρωτ/λου), λέξεις κλειδιά (π.χ. όνομα, επώνυμο ελεγκτή Α.Ε.) To Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης υλοποιεί το έργο της κωδικοποίησης των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης του ελληνικού κράτους βάσει διεθνών προτύπων καταλογογράφησης, κωδικοποίησης και θεματικής επεξεργασίας. Η βιβλιογραφική βάση δεδομένων ενισχύεται από την ύπαρξη θησαυρού θεματικών όρων, ενώ τα παραγόμενα εργαλεία αναπτύσσονται προς τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις: • Την ανάπτυξη λεξικού διοικητικής ορολογίας • Τη σύνταξη διοικητικής εγκυκλοπαίδειας • Τη δημιουργία διοικητικού άτλαντα με ποσοτικά δεδομένα