Αρχική ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΆρθρο 14. ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑΣχόλιο του χρήστη Παναγιώτης Μαχαίρας | 19 Μαΐου 2016, 12:58
Επιτροπή Προμηθειών Υγείας Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License![]() Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Συμπληρωματικά στο προηγούμενο σχόλιο, παρακαλώ να εξετάσετε την αναγκαιότητα προσκόμισης πιστοποιητικών ISO - HACCP σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες τροφίμων και (προφανώς) όχι μόνο στο νωπό κρέας. Η ανάγκη προσκόμισης πιστοποιητικού είναι βέβαια σημαντική για τα νοσοκομεία που είναι και αυτά πιστοποιημένα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απαραίτητη "αλυσίδα διασφάλισης ποιότητας". Ίσως όμως πρέπει να καταστεί προαιρετική για νοσοκομεία που δεν είναι ακόμη πιστοποιημένα. Διαφορετικά τα μικρά περιφερειακά νοσοκομεία θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα προμήθειας τροφίμων (ή και θα μεγεθυνθούν υπάρχοντα προβλήματα λόγω απώλειας εμπιστοσύνης από τους προμηθευτές και λόγω του δύσκαμπτου και γραφειοκρατικού συστήματος προμηθειών), καθώς στην περιφέρεια οι περισσότεροι προμηθευτές δεν είναι πιστοποιημένοι. Με εκτίμηση, Μαχαίρας Παναγιώτης Διαιτολόγος Γενικό Νοσοκομείο Σάμου