Αρχική ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΆρθρο 14. ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑΣχόλιο του χρήστη Παναγιώτης Μαχαίρας | 20 Μαΐου 2016, 01:58
Επιτροπή Προμηθειών Υγείας Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License![]() Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιορίζεται ανατομικά το τμήμα του νωπού μοσχαριού: αναφέρεται "Το νωπό κρέας να είναι μηρός" και στη συνέχεια καλώς ή κακώς γίνεται λόγος και για άλλα ανατομικά τμήματα (σπάλα, ποντίκι κτλ)