Αρχική ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΆρθρο 02.ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑΣχόλιο του χρήστη ΛΙΑΝΑ ΠΟΥΛΙΑ | 22 Μαΐου 2016, 18:26
Επιτροπή Προμηθειών Υγείας Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License![]() Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Να προστεθεί η κατηγορία των αρτοσκευασμάτων ελευθερων σε γλουτένη για άτομα με κοιλιοκάκη. (φρυγανιές, ψωμι)