• Σχόλιο του χρήστη 'Παναγιώτης Γεροντόπουλος' | 11 Μαρτίου 2020, 10:27

    Βέβαια, όλες οι επιχειρήσεις που έχουν βιοαπόβλητα (οργανικά υπολείμματα) θα πρέπει να χρησιμοποιούν κομποστοποιήσιμες αποκλειστικά σακούλες και να τις απορρίπτον στους καφέ κάδους. Επίσης θα πρέπει οι μονάδες κομποστοποίησης να είναι έτοιμες όταν οι επιχειρήσεις συλλέγουν τα βιοαπόβλητα. Προφανώς και αυτές οι διαδικασίες πρέπει να λειτουργήσουν ταυτόγχρονα έτσι ώστε οι μονάδες επεξεργασίας να μην μείνουν χωρίς πρώτη ύλη.