Άρθρο 7 – Άλλες διατάξεις

1. Κάθε διάταξη που αντίκειται στις διατάξεις του παρόντος διατάγματος καταργείται.
2. Στις περιοχές που για οποιονδήποτε λόγο διέπονται από τη δασική νομοθεσία, εφαρμόζονται παράλληλα οι ισχύουσες διατάξεις της νομοθεσίας αυτής.
3. Σε όλες τις ζώνες του παρόντος απαγορεύεται η θήρα.
4. Σε όλες τις ζώνες του παρόντος απαγορεύεται η ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων.
5. Σε όλες τις ζώνες του παρόντος τα νέα κτίρια πρέπει να πληρούν βιοκλιματικούς όρους κατασκευής.
6. Εντός των ζωνών Β, Γ, Δ και Ε επιτρέπεται η εκτέλεση των αναγκαίων έργων τεχνικής υποδομής και ιδίως έργων ύδρευσης, αποχέτευσης και ενέργειας για την εξυπηρέτηση νομίμως υφισταμένων εγκαταστάσεων.
7. Εντός των ανωτέρω ζωνών οριοθετείται ζώνη Α ως καθορίζεται στην παράγραφο 1 του άρθρου 2 του παρόντος. Η ζώνη αυτή καταλαμβάνει πλάτος 50 μ. εκατέρωθεν του άξονα των σημαντικότερων ρεμάτων του ορεινού όγκου, όπως απεικονίζονται στα σχετικά διαγράμματα του άρθρου 1 του παρόντος. Τα όριο αυτό, προσαρμόζεται αυτομάτως επί του οριοθετούμενου άξονα και για το αντίστοιχο τμήμα της ζώνης Α, κάθε φορά που δημοσιεύεται σε ΦΕΚ η κατά νόμο οριοθέτηση των ρεμάτων αυτών.
8. Τα νομίμως υφιστάμενα κτίρια και εγκαταστάσεις διδακτηρίων, νοσοκομείων, θεραπευτηρίων, ορφανοτροφείων, ασύλων, αναψυχής, αθλητισμού, πολιτιστικών εκδηλώσεων, ιερών μονών, ναών και νεκροταφείων, των οποίων η χρήση δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος, είναι δυνατόν να παραμένουν στα γήπεδα στα οποία βρίσκονται και να υφίστανται επισκευαστικές παρεμβάσεις, χωρίς καμία δυνατότητα επεκτάσεως.
9. Όλες οι οικοδομικές άδειες εντός των ζωνών προστασίας εκδίδονται από τις αρμόδιες Δ/νσεις Πολεοδομίας, ύστερα από γνωμοδότηση του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Περιβάλλοντος Αθήνας.
10. Για όλα τα επιτρεπόμενα έργα και δραστηριότητες εκτός Ζώνης Α, τα οποία εμπίπτουν στις κατηγορίες της υπ’ αριθμ. 15393/2332 (ΦΕΚ Β’/1022/5.8.2002) κοινής υπουργικής απόφασης, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία υπάγονται, απαιτείται η εκπόνηση και έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων κατά τις διατάξεις του άρθρου 4 του ν. 1650/1986 και η εγκατάστασή τους είναι δυνατή εφόσον δεν έχουν σημαντικές επιπτώσεις στη διατήρηση του προστατευτέου αντικειμένου και κυρίως των οικοτόπων και ειδών χαρακτηρισμού της περιοχής ως Ειδικής Ζώνης Διατήρησης.
11. Για την προστασία όσων νέων αρχαιολογικών θέσεων εντοπιστούν μετά τη δημοσίευση του παρόντος, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού δύναται να επιβάλει ειδικότερους περιορισμούς και ρυθμίσεις, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
12. Με τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, καταργούνται: α) το από 31.8.78 προεδρικό διάταγμα ‘’περί καθορισμού, ρυθμίσεως και προστασίας της περιοχής του όρους Υμηττού’’ (Δ’ 544/78) και οι μεταγενέστερες τροποποιήσεις αυτού, όπως κατά περίπτωση ισχύουν.
13. Με τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, παύει η ισχύς της υπ. αριθμ. 7528/18.03.2010 απόφασης της Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τις Ζώνες Α, Β, Γ και Ε.

  • Να απαγορευτεί το κυνήγι παντού σε όλη τη χώρα και για πάντα!!!
    Να κατασχεθούν τα όπλα, με αποζημίωση και να θεσπιστούν εξοντωτικές ποινές για τους παραβάτες!
    Σταματήστε να σκοτώνετε τα ζώα! αρκετούς αιώνες υπέφεραν! αφήστε τη φύση στην ησυχία της επιτέλους!
    Ευχαριστώ

  • 3 Μαΐου 2010, 19:36 | Σπυρος ζουρουδης

    Κατα την αποψη μου και αφου εχω διαβασει τα ανωτερω πιστευω οτι οι κυνηγοι εχουν δικιο.

  • 3 Μαΐου 2010, 19:35 | mpailas

    Είναι καιρός κύριοι να καταλάβαιτε οτι το κυνηγι είναι μια απο τις πιο διαδεδομενες δραστηριότητες και οι κοινωνικοοικονομικές συνέπειες διαπιστώνοντια καθημερινά και επωφελούν όλους μας,τους κατοικους των πόλεων που ξεφευγουν απο το κλεινόν άστυ, την παραγκωνισμενη περιφερεια μας, την ενισχυση του εισοδηματος της περιφερειας, τους εμπορους,ξενοδοχειακες μονάδες κλπ κλπ δεν χρειαζεται να αναφερω περισσοτερα…και μην ξεχνάτε..οι κυνηγοι είναι απο τις πολυπληθεστερες κοινωνικές ομάδες ( 300.000) απο τους οποίους το κράτος εισπράτει εσοδα καθε χρόνο, χωρίς να τους παρεχει καμια επιχορηγηση…
    Ζηταμε λοιπον να απαλειφθει η περ 3 του αρθρου 7 του ΠΔ…

  • 3 Μαΐου 2010, 19:31 | Θανάσης

    Ας γίνει μια αρχή, ως προς το να αλλάξουν τα κίνητρα για επισκέψεις στη φύση, και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι παλιές αντιλήψεις να δίνουν τόπο σιγά – σιγά σε νέες.
    Να διδαχτούν οι νέοι άνθρωποι ότι, η επίσκεψη στη φύση δεν χρειάζεται το άλλοθι του κυνηγίου.

  • 3 Μαΐου 2010, 19:52 | ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!
    Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ. ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΦΥΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΜΠΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ. Ο ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΘΗΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 7 ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Π.Δ/ΤΟΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΟΠΩΝ!

  • 3 Μαΐου 2010, 18:14 | ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

    Κυρια Μπιρμπιλη εχετε βρεθει ποτε στον Υμηττο με την ανατολη του ηλιου να ακουσετε τις περδικες? Φανταζομαι πως οχι! Απλα απαγορευεται μεσα απο το γυαλινο γραφειο σας χωρις να βιωνετε τη φυση! Ειμαι 25 ετων το κυνηγι μου το διδαξε ο παππους μου και ο πατερας μου θελω να συνεχισω αυτη την δραστηριοτητα να βρισκομαι στην φυση και εσεις προσπαθειτε με πλαγιους και ανεντιμους τροπους να μου το στερησετε.
    Πιθανον θα θελατε να βρισκομαι τα Σαββατοκυριακα στα χαμετυπεια αλλα εγω οσο θα ζω θα βρισκομαι στα βουνα της ωραιας πατριδας μου. Ευχαριστω !!!!

  • 3 Μαΐου 2010, 18:30 | ΚΟΣΜΑΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

    Πιστευετε οτι με την απαγορευση του κυνηγιου θα σωθει ο Υμηττος? Για τις δεξαμενες που εχουν τοποθετησει οι κυνηγοι στον Υμηττο εισαστε ενημερη? Για τις απελευθερωσεις θηραματων που κανουν οι κυνηγοι καθε χρονο ειστε ενημερη? Για την προστασια που προσφερουν οι θηροφυλακες στον Υμηττο ειστε ενημερη? Μαλλον δεν γνωριζετε την πραγματικοτητα. ευχαριστω πολυ.

  • 3 Μαΐου 2010, 18:18 | ΛΑΖΑΡΟΥ ΗΛΙΑΣ

    Το κυνηγι ειναι παραδοση. Οι κυνηγοι με την προσφορα τους στο περιβαλλον συνεισφερουν στην χωρα μας και οικονομικα και οικολογικα. Εσεις αντιλαμβανομαι οτι δεν μπορειτε να το καταλαβετε, γι’ αυτο σε καθε απαγορευση που ετοιμαζεστε να κανετε θα πρεπει να λαβετε υπ’οψιν και την γνωμη των κυνηγων. ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ. Ευχαριστω κα.Μπιρμπιλη.

  • 3 Μαΐου 2010, 18:43 | Ορφανός Δημήτριος

    Είστε ανίκανοι να προστατεύσετε μια περιοχή ακόμα και δίπλα στην Αθήνα.
    Τόσα χρόνια ξεφυτρώνουν βίλες 2 και 3 ορόφων και το δασαρχείο απλά διαπιστώνει.
    Μόνο οι κυνηγοί και οι θυροφυλακή μπορεί να την προστατεύσει και γιαυτό την απομακρύνετε από αυτά τα « οικόπεδα» .
    Ζητώ κατάργηση της παραγράφου 3 του άρθρου 7 του σχεδίου Π.Δ/τος και την διατήρηση του ισχύοντος καθεστώτος κυνηγίου που ισχύει σήμερα .

  • 3 Μαΐου 2010, 18:03 | Γιώργος Θωμάκος

    Διαφωνώ κάθετα στην απαγόρευση του κυνηγιού στον Υμηττό χωρίς την ύπαρξη της παραμικρής μελέτης που να υποδεικνύει την απαγόρευση του.

  • 3 Μαΐου 2010, 16:42 | manosbmw

    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΙΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΜΑΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΥΠ.ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

  • 3 Μαΐου 2010, 14:53 | Γιάννης Παπαδόπουλος

    Πώς είναι δυνατό να φέρνετε σε δημόσια διαβούλευση μία πρόταση που δεν μπήκατε στο κόπο να τεκμηριώσετε πρώτα επιστημονικά;

    Όσοι ισχυρίζονται ότι στις πολιτισμένες κοινωνίες δεν επιτρέπεται το κυνήγι, καλό θα ήταν να γνωρίζουν ότι σε ΚΑΜΙΑ πολιτισμένη κοινωνία δεν απαγορεύεται το κυνήγι.

    Πολιτισμός δεν είναι η αυθαιρεσία.

    Να αποσύρετε άμεσα την παράγραφο 3 του άρθρου 7.

  • 3 Μαΐου 2010, 14:58 | ΧΟΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Ο Υμηητός ανήκει σε όλους (ακόμη και στα πουλιά) μην τον απογυμνώνουμε από τα ζώα κυνηγώντας τα. Όχι στο κυνήγι των ζώων

  • 3 Μαΐου 2010, 14:49 | ΧΟΡΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

    ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

  • 3 Μαΐου 2010, 14:14 | anna eystathiou

    Η απόφαση σας για την απαγόρευση του κυνηγιού στον Υμηττό είναι το ευχαριστώ της κυβέρνησης στον αγώνα που έκαναν και κάνουν κάθε χρόνο οι χιλιάδες κυνηγοί για την πυρασφάλεια και την δασοπυρόσβεση στα ελάχιστα πια δάση της χώρας μας. Αντί να συμβουλεύεστε τους οικολόγους που δεν έχουν βγει ποτέ απ’τα γραφεία τους, για το τι πρέπει να γίνει στον Υμηττό, θα πρεπε να δείτε με τα μάτια σας πως προσέχουν , σέβονται και φροντίζουν το δάσος οι κυνηγοί.Μήπως θα πρεπε να ‘χετε αυτούς στο πλευρό σας;Aν μέλημα σας είναι η προστασία του περιβάλλοντος πάρτε πίσω το άρθρο 7 καισυνεργαστείτε με τους κυνηγούς.

  • 3 Μαΐου 2010, 14:02 | ΧΟΡΤΗ ΔΑΝΑΗ

    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΎ. ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

  • 3 Μαΐου 2010, 14:38 | Καραδήμας Χρίστος

    Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να απειλήσει το οικοσύστημα του Υμηττού είναι το κυνήγι. Και μάλιστα με τον τρόπο που διεξάγεται στη Χώρα μας η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι ωφελεί παρά βλάπτει την πανίδα αλλά και χλωρίδα της. Οι κυνηγοί να είστε σίγουροι θέλουν πρώτα από όλους να σωθεί το οικοσύστημα και να μειωθεί στο ελάχιστο η ανθρώπινη παρέμβαση – βιασμός του Υμηττού γιατί αν δεν υπάρχει βιότοπος δεν θα υπάρχουν και θηράματα.

  • 3 Μαΐου 2010, 14:01 | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΩΝΗΣ

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ…..

  • Για άλλη μια φορά, οι κυνηγοί εκδιώκονται από τους τόπους που με αγάπη και κόπο διαφυλάσσουν.
    Ο ΚΣ Κορωπίου, με ίδια εργασία και χρήματα, έχει προβεί σε απελευθερώσεις, σπορές και διαφύλαξη του χώρου. Σε αυτόν οφείλονται οι πληθυσμοί πέρδικας, λαγού αλλά και φασιανού που υπάρχουν στην περιοχή. Χωρίς να έχει επιδοτηθεί καθ΄οιονδήποτε τρόπο. Εάν επρόκειτω για μία από τις ΜΚΟ, που τόσο πολύ δείχνει να συμπαθεί η κα Υπουργός, θα είχε επιδοτηθεί με πακτωλό κονδυλίων.
    Δεν μας ενημερώνει όμως η κα Υπουργός, τι θα γίνει με το δάσος από κεραίες και ραντάρ, που ανήκουν στα ΜΜΕ, σε επιχειρήσεις και κινητή τηλεφωνία, που έχει δημιουρηθεί στην κορυφή του Υμμητού. Θα κατεδαφιστούν;
    Εμείς οι Έλληνες κυνηγοί γνωρίζουμε ότι όσο και να διαφωνούμε , όσα επιχειρήματα και να αντιτάξουμε, δεν θα εισακουστούμε. Και εσείς κα Υπουργέ γνωρίζετε πολύ καλά το γιατί.
    Όπως επίσης θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι:
    α) Η απαγόρευση του κυνηγίου αποτελεί τη χαρά του λαθροθήρα και του καταπατητή.
    β) Απαγόρευση του κυνηγίου σε μία περιοχή, θα επιφέρει αυτομάτως κυνηγετικό φόρτο στις υπόλοιπες.
    Αλλά για το ανωτέρω β) φαίνεται ότι δεν σας πολυενδιαφέρει, μιας και ο στόχος σας είναι προφανής: Η σταδιακή με στόχο την καθολική απαγόρευση του κυνηγίου στην Ελλάδα.
    Επειδή δε, φαίνεται ότι αγνοείτε πως είμαστε και εμείς Έλληνες πολίτες, οι οποίοι μάλιστα είναι οι μόνοι που πληρώνουν για να έχουν, σας ενημερώνουμε ότι:
    – Με πρώτο παράδειγμα τον Υμμητό, είμαστε αυτοί που κοπιάζουν για τη βελτίωση του βιότοπου. Σε αντίθεση με τους όψιμους οικολόγους που η δράση τους περιορίζεται σε αντικυνηγετικό μένος και διασκορπισμό των σκουπιδιών τους σε όλα τα βουνά της Χώρας.
    – Είμαστε αυτοί που πληρώνουν για την ύπαρξη της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Της μόνης θηροφυλακής που είναι πλέον υπαρκτή και δραστήρια.
    – Είμαστε και εμείς ψηφοφόροι (και οι μανάδες μας και οι σύζυγοί μας). Και είμαστε πολλοί.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

  • 3 Μαΐου 2010, 13:37 | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝ.

    ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΚΕΡΑΙΟΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΔΑΣΟΣ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ… ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!

  • 3 Μαΐου 2010, 13:54 | ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΠ!

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠ’ΤΗ ΦΥΣΗ.ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ’ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ Μ’ΑΥΤΗ…ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ’ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ Μ’ΑΥΤΗ…ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ…

  • 3 Μαΐου 2010, 13:14 | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.

    ΟΝΤΑΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,ΠΑΝΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ.

  • 3 Μαΐου 2010, 13:02 | ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

    Κυρία υπουργός καλό είναι να λάμβάνεται υπόψη τις απόψεις των ανθρώπων που ζούν την φύση σε όλες τις εκφράσεις δεν είναι απλώς θεατές της, θα συνηγορήσω στην αυστηρότερη πάταξη της λαθροθηρίας αλλά καί όλων των παραβάσεων που επηρεάζουν το περιβάλλον αναρχή δόμηση σκουπίδια κλπ. Ζω την φύση και μέσα από την δουλειά μου (τοπογράφος) και το μόνο που βλέπω από τις κυβερνήσεις είναι ένα ξεπούλημα της στα συμφέροντα, μια διαφθορα των προστατών της μια αδιαφορία μια κωλυσιεργεία ακόμα και στα ευκόλως εννούμενα, πάντα για το συμφέρον τους,
    Αλλά από αυτό πάσχει όλη η Ελλάδα, και αυτό πληρώνουμε.
    Δεν επηρεάζει το κυνήγι την φύση είναι μέρος της, μέρος της δεν είναι οι παράνομες βίλες – οι εκχερσώσεις κλπ. Στα καρτερια που έμαθα να κυνηγάω παιδί τώρα είναι γεμάτο παράνομες βίλες το έκαψαν το μέρος και μετά το έκτισαν οι κυνηγοί μήπως??
    Αλήθεια έχεται πάει ποτέ στην κορυφή του Υμητού?? εκεί απαγορεύεται το κυνήγι, προς την πλευρά της Αθήνας, πολύ όμορφο θέαμα το παρκο κεραιών, πολύ οικολογικό.
    Δεν έκαψαν οι κυνηγοί την Πεντελή και την Παρνηθα.
    Για αυτό αποσύρεται την διάταξη για την απαγόρευση του κυνηγίου του Υμμητού,

  • 3 Μαΐου 2010, 13:30 | ΔΕΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

    Διαφωνώ με κάθε περιορισμό (χρονικό ή εδαφικό ) του παραδοσιακού κυνηγιού που δεν στηρίζετε σε σοβαρές μελέτες παρά μόνον σε μελέτες «φασών» των Μ.Κ.Ο. .
    Ζητώ κατάργηση της παραγράφου 3 του άρθρου 7 του σχεδίου Π.Δ/τος και την διατήρηση του ισχύοντος καθεστώτος κυνηγίου που ισχύει σήμερα .
    Ιστιαία 3/5/10 Δενδροπούλου Σταυρουλα

  • 3 Μαΐου 2010, 13:21 | Κων/λος αντ.

    Οχι στην απαγορευση θηρας
    οχι στο αρθρο 7 παραγραφος 3

  • 3 Μαΐου 2010, 13:37 | ΑΡΓΥΡΩ

    Οι κυνηγοί είναι οι προστάτες τους δάσους και της ελληνικής χλωρίδας και πανίδας και είναι οι μόνοι, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να έχουν το χώρο τους καθαρό και αποτρέπουν οποιοδήποτε θέλει, να κάνει κακό στο δάσος…Συνεπώς είμαι αντίθετη στην καθολική απαγόρευση του κυνηγίου στην περιοχή του Υμηττού αφού αυτή δεν τεκμηριώνετε επιστημονικά από καμία μελέτη και η προσπάθεια διακοπής πηγάζει από καθαρές προσωπικές προτιμήσεις και επιλογές της ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ.

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑΡΓΥΡΩ

  • 3 Μαΐου 2010, 13:50 | ΟΡΦΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    Διαφωνώ με κάθε περιορισμό (χρονικό ή εδαφικό ) του παραδοσιακού κυνηγιού που δεν στηρίζετε σε σοβαρές μελέτες παρά μόνον σε μελέτες «φασών» των Μ.Κ.Ο. .
    Διαφωνώ με κάθε απόφαση που παίρνετε για μένα χωρίς εμένα (κυνηγετικές οργανώσεις)
    Διαφωνώ με την τοποθέτηση μιας Υπουργού με αντικυνηγετικό μένος , γιατί οι αποφάσεις της θα είναι μονόπλευρες και επομένως = λάθος

    Ζητώ αλλαγή της Υπουργού γιατί μη έχοντας να επιδείξει άλλον σοβαρό έργο επιτίθεται με αλαζονικό τρόπο από ιδιαίτερα ισχυρή θέση σε ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού μη λαμβάνοντας υπόψη και της δικές του απόψεις .
    Ζητώ ο εκάστοτε Υπουργός να λαμβάνει σοβαρά , τους μόνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για την φύση (και όχι μόνον όταν υπάρχουν Τ.V. κάμερες.) και τους μόνους που δεν επιβαρύνουν οικονομικά το κράτος (και επομένως δεν έχουν οικονομικό όφελος)
    Ζητώ κατάργηση της παραγράφου 3 του άρθρου 7 του σχεδίου Π.Δ/τος και την διατήρηση του ισχύοντος καθεστώτος κυνηγίου που ισχύει σήμερα .
    Ιστιαία 3/5/2010 ΟΡΦΑΝΟς ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΙΑΤΡΟΣ

  • 3 Μαΐου 2010, 13:56 | ΓΚΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

    Είναι υποχρέωση όλων μας ότι κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας έχουμε υποχρέωση να τα αφήσουμε με την σειρά μας και στις επόμενες γενιές.Ζητώ την κατάργηση της παραγράφου 3 του άρθρου 7 διότι το κυνήγι είναι συμβατό με το φυσικό περιβάλλον και με όλες τις δραστηριότητες του αγροτουρισμού.

  • 3 Μαΐου 2010, 13:54 | Γεώργιος Πλαστουργός

    Ζητώ να καταργηθεί η παράγραφος 3 του άρθρου 7.

    Όσοι διέπονται από οικολογικά αισθήματα, ας φροντίσουν να μας κάνουν παρέα στις πυρκαγιές και ας μην φοβηθούν μη τους λερωθούν τα ρούχα. Το λέω αυτό γιατί δε θυμάμαι να είδα πολλούς εθελοντές στις πρόσφατες πυρκαγιές που να μην ήταν κάτοικοι της περιοχής ή κυνηγοί.

  • 3 Μαΐου 2010, 12:31 | Νικολάου Αλέξης

    Γιατί μας βάζετε να μαλώνουμε μεταξύ μας κύριοι της κυβέρνησης;

    Μήπως είναι και αυτό κάποιο κόλπο για να μας αποσπάσετε την προσοχή από τα δεινά που προορίζονται για το μέλλον μας;

    Από τη στιγμή που η απαγόρευση του κυνηγίου στον Υμμητό δεν συνοδεύεται από καμία μελέτη που να την δικαιολογεί, τότε ζητώ να αποσύρετε αμέσως τη παράγραφο 3 του άρθρου 7!

  • 3 Μαΐου 2010, 12:53 | Σκουλάς Μανώλης

    Αξιότιμη κυρία υπουργέ,
    θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για την απαγόρευση του κυνηγίου στον ορινό όγκο του Υμμητού.
    Με καλύπτει απόλυτα το κείμενο θέσης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας επί του σχεδίου
    Προεδρικού Διατάγματος του Υ.Π.Ε.Κ.Α. με θέμα: ‘‘Προστασία ορεινού όγκου
    Υμηττού’’, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

  • 3 Μαΐου 2010, 12:37 | Παναγιωτης

    Κυρία υπουργέ,

    Υπάρχουν μέρη στα οποία όντως το κυνήγι δεν έχει καμμία θέση. Είναι οι πόλεις και τα χωριά, ο αστικός ιστός.
    Θέλετε να κάνετε τον Υμηττό περιοχή κατοικίας;

    Αν όχι τότε παρουσιάστε μας παρακαλώ τις μελέτες στις οποίες βασίζετε την απαγόρευση αυτή. Πιστέψτε με έχουμε κουραστεί με τις αυθαιρεσίες των πολιτικών που ψηφίζουμε.

    Απαιτούμε την άρση της απαγόρευσης θήρας στον Υμηττό. Επιθυμούμε να συνεχίσει το υφιστάμενο καθεστώς σύμφωνα με το οποίο επιτρέπεται η θήρα στο ανατολικό κομμάτι του βουνού.

    Τέλος υπενθυμίζουμε πως και εμείς θα ψηφίσουμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

  • 3 Μαΐου 2010, 12:16 | Παντελής Σκορδάς

    Σας ζητώ Κα Υπουργέ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της παρ.3 του άρθρου 7. Το κυνήγι σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε είναι μια συμβατή δραστηριότητα με το περιβάλλον. Δεν υπάρχει μελέτη που να στηρίζει την παραπάνω απαγόρευση του Υμηττού, οπότε μιλάμε για μία ακόμα αυθαίρετη και παράνομη απόφαση εις βάρος του κυνηγιού.

    Η αυθαίρετη απαγόρευση όμως, να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να αποφέρει και αυθαίρετες συμπεριφορές Κα Υπουργέ. Δεν είμαι αντίθετος στην λήψη μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος κα Μπιρμπίλη, αλλά απαιτώ από εσάς να στηρίξετε την ελευθερία των Ελλήνων ν’ ασχολούνται με το κυνήγι.

  • 3 Μαΐου 2010, 11:25 | ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΔΙΟΤΙ 45.000 ΚΥΝΗΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ(ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΝΗΓ.ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Κ.Λ.Π)

  • 3 Μαΐου 2010, 11:46 | Ελευθεριαδης Δημητρης

    Κυρια Υπουργε,
    Το κυνιγη δεν αποτελει προβλημα στον Υμηττο και γενικα στο περιβαλον.Αντιθετα τα δασι μας προστατευοντε κατα ενα μεγαλο μερος απο τους κυνιγους που εισερχοντε στον χορο αυτο και οχι μονο.Μηπως πρεπει να ψαξετε πιο βαθεια να βρειται τα προβληματα που ταλανιζουν το περιβαλον?Πχ πυρκαγιες,καταπατισεις,εκχερσωσεις κτλπ.

    Ευχαριστω

  • 3 Μαΐου 2010, 11:00 | Δερβενης Γιωργος

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤOΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!

  • 3 Μαΐου 2010, 11:12 | Ζιωγας Αλεξανδρος

    Ειμαι κτηνοτροφος απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου! Διαβαζω καμια φορα τα σχολια και τις θεσεις των διαφορων οικολογουντων και του υπουργειου σας (μοιαζουν), και βαζω τα γελια αλλα και τα κλαματα! Θυμαμαι πως ηταν τα βουνα και οι καμποι και πως καταντησαν! Και ολοι εσεις εκει κατω θελετε να με πεισετε πως για ολη αυτη τη βρωμα κ δυσοδια της πολης σας,για ολη αυτη την καταστροφη και την ισοπεδοση, για ολον αυτον το βιασμο και τη δολοφονια του περιβαλοντος φταινε οι ‘δολοφονοι’ κυνηγοι! Ποιον κοροιδευετε? Αφηστε μας ησυχους να χαρουμε τη φυση οπως καναν οι προγονοι μας απο αμνημονευτων ετων!Αν πραγματικα εδιαφερεστε για το περιβαλον ψαξτε αλλου για τους υπαιτιους της καταστροφης του και σταματηστε τις αναιτιες,αυθαιρετες και μη τεκμηριωμενες επιστημονικα απαγορευσεις!

  • 3 Μαΐου 2010, 10:07 | Νικόλαος Χρυσικός

    Ζητώ να καταργηθεί η παράγραφος 3 του άρθρου 7 του παρόντος σχεδίου ΠΔ, καθόσον δεν βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία, δεν είναι προϊόν καμιάς επιστημονικής μελέτης και δεν εξυπηρετεί την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του Υμηττού. Η κυνηγετική δραστηριότητα εφόσον ασκείται νόμιμα είναι απολύτως συμβατή με την προστασία του περιβάλλοντος και της πανίδας ειδικότερα.

  • 3 Μαΐου 2010, 10:43 | ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΤΙΝΑ

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ.

  • 3 Μαΐου 2010, 10:45 | Παπακωνσταντινου Τακης

    ΔΕ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑΚΗΣ

  • 3 Μαΐου 2010, 10:18 | Χρήστος Σίμος

    Κυρία Υπουργέ,

    Εάν πραγματικά πιστέυετε στη διαβούλευση τότε μιλήστε και με τους κυνηγούς και με όσους ζουν από την κυνηγετική δραστηριότητα ! Διαφορετικά κάντε ότι σας αρέσει και πιθανόν έχετε προαποφασίσει, ξέροντας όμως ότι θα μας έχετε απέναντι σας.

  • 3 Μαΐου 2010, 10:45 | Παλαιολογος Νικος

    Αντιγραφω επακριβως τον κ Σπύρο Κωνσταντέλλο, παραθετω το σχολιο του κ συμφωνω απολυτα μαζι του!
    «Θα ήθελα να σχολιάσω την παράγραφο 3 του άρθρου 7.
    Απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σχετική μελέτη που να υποδεικνύει απαγόρευση θήρας στην συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης θα σας υπενθυμίσω σχετική με την θήρα οδηγία της Ε. Ε. η οποία αναφέρει: «…η αειφόρος θήρα μπορεί να αποβεί επωφελής σε ό,τι αφορά τη διατήρηση των ενδιαιτημάτων μέσα στις περιοχές και γύρω από αυτές…»
    Κατά συνέπεια θεωρώ την οποιαδήποτε απαγόρευση στην συγκεκριμένη περιοχή αυθαίρετη και καταχρηστική και παντελώς αντίθετη με το πνεύμα της Ε. Ε.»
    Γραψε και αλλα Σπυρο γιατι τα λες καλα!!!!

  • 3 Μαΐου 2010, 10:07 | Αθηνά Λαμπρινίδου

    Αξιότιμη κα Υπουργέ,

    Χορτοφάγος δεν είμαι και η εμπειριία μου μέσα στα χρόνια με έχει κάνει να σέβομαι την ιδιαίτερη σχέση που έχουν πολλοί κυνηγοί με την άγρια φύση και την ανάγκη για προστασία της.

    Σαν αποτέλεσμα διαβάζοντας το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος «Προστασία ορεινού όγκου Υμητού» που αναρτήσατε στο διαδίκτυο πιάνω τον εαυτό μου να παίρνω μια βαθιά ανάσα ανακούφισης και ευγνωμοσύνης που επιτέλους κάποιος στην χώρα μας άρχισε να σέβεται τις κοινοτικές οδηγίες για την προστασία της λιγοστής άγριας φύσης που μας μένει. Για νάχουν αν μη τι άλλο και τα παιδιά μας να παίζουν..και να κυνηγάνε. Σας ευχαριστώ.

    Αθηνά Λαμπρινίδου

  • 3 Μαΐου 2010, 10:10 | ΚΟΡΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ.

  • 3 Μαΐου 2010, 09:03 | ΕΥΘΗΜΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ

    Οχι στην απαγορευση τησ θηρας στον Υμηττο

  • 3 Μαΐου 2010, 09:55 | Γιαννης Ιωαννου

    Ξανα ειδα το βιντεακι με τους εμπρηστες στον Υμηττο!
    http://www.youtube.com/watch?v=W_zXGBcb_9Y&feature=related
    Αν εκει γυρω υπηρχαν αυτοι οι ανθρωποι τους οποιους εσεις θελετε να διωξετε, στεροντας τους μια νομιμη και συνταγματικα κατοχυρωμενη δραστηριοτητα, θα γινοταν αυτο? Τι κανουμε δηλαδη? Καθομαστε πισω απο ενα γραφειο και με εξωφρενικους και ανυποστατους ισχυρισμους διωχνουμε απο το φυσικο τους χωρο, τον οποιο προστατευουν και αναπτυσουν με παγκοσμιως γνωστες και τεκμηριωμενες μεθοδους, νομοταγεις πολιτες και αφηνουμε ελευθερο το πεδιο σε εμπρηστες, οικοπεδοφαγους και οποιασδηποτε αλλης μορφης παρανομουντες της υπαιθρου! Ε λοιπον εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτο και ειμαι αντιθετος στην απαγορευση του κυνηγιου στον Υμηττο αλλα και οπουδηποτε αλλου σχεδιαζετε να το κανετε!

  • 3 Μαΐου 2010, 09:55 | ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

    Δεν συμφωνω με την καταργηση του κυνηγιου στον υμηττο.-

  • 3 Μαΐου 2010, 09:47 | ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ…ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.Ε, ΟΧΙ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ,ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

  • 3 Μαΐου 2010, 09:18 | Kώτσος Πριμικύρης

    Καλη σας ημέρα,

    Είμαι και εγω ενας απο τους 250000 πολίτες που με το ετσι θέλω θέλετε να του κόψετε τον μόνο τρόπο διαφυγής απο την μίζερη καθημερινότητα που εσεις δημιουργήσατε…
    Αντιτίθεμαι στις παράλογες και υποκινούμενες προκλήσεις σας και σας δηλώνω οτι δεν θα περάσει αυτη η απαγόρευση και ολες οι άλλες που ετοιμάζετε.
    Το τίμημα φοβάμαι πως θα είναι βαρύ…
    Ευχαριστω για το χρόνο σας…

    Ενας απογοητευμένος ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ

  • 3 Μαΐου 2010, 09:26 | ΜΑΤΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΝΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ, ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.