Αρχική Παραγωγή και διάθεση ξυδιούΆρθρο 04: ΕπισήμανσηΣχόλιο του χρήστη Γ. ΘΕΡΜΟΣ | 1 Νοεμβρίου 2011, 12:21
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
πρέπει να υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ του -ξύδι από σταφύλια-και --ξύδι από σταφίδα- Όπως είναι διατυπωμένο το άρθρο το ξύδι από σταφίδα μπορεί να καταταχθεί και στίς δύο κατηγορίες: ως γνωστόν η σταφίδα είναι σταφύλι πριν αποξηραθεί. Προτείνω "το ξύδι από σταφίδα"¨ να αποτελέσει μία ξεχωριστή κατηγορία και άλλη κατηγορία "το ξύδι από σταφύλια οινοποιήσιμα" Αυτή η διάκριση είναι απαραίτητη για να μπορεί ο καταναλωτής να επιλέγει ανάλογα με την κατά την γνώμη του διατροφική αξία του ενός ή του άλλου προιόντος και η οποία διατροφική αξία είναι σαφώς δυσανάλογη.