ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ ΠΑΓΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ Άρθρο 30 Περιπτώσεις επιβολής πάγιου Ψηφιακού Τέλους Συναλλαγής

Στην έκδοση και ανανέωση των ακόλουθων αδειών και εγγράφων επιβάλλεται το αντίστοιχο πάγιο Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής:
α) Στην άδεια θήρας, καθώς και στην ανανέωσή της, επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής δεκαπέντε (15) ευρώ.
β) Στην άδεια μεταβολής ή προσθήκης επωνύμου, επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής δεκαπέντε (15) ευρώ.
γ) Στην άδεια οδηγού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, καθώς και στην ανανέωσή της, επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής δεκαπέντε (15) ευρώ.
δ) Στις άδειες οπλοφορίας και στις λοιπές σχετικές άδειες επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ως εξής:
δα) Στις άδειες οπλοφορίας, προς άσκηση στη σκοποβολή, επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ύψους δεκαπέντε (15) ευρώ.
δβ) Στις λοιπές άδειες οπλοφορίας επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ύψους σαράντα πέντε (45) ευρώ.
δγ) Στην επέκταση των εν γένει αδειών οπλοφορίας επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ύψους δεκαπέντε (15) ευρώ.
δε) Στις άδειες κατασκευής, εμπορίας, επισκευής και συναρμολόγησης όπλων κάθε είδους επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ύψους ενενήντα (90) ευρώ.
ε) Στις άδειες παραμονής και εργασίας, που χορηγούνται σε αλλοδαπούς και τα δελτία ταυτότητας αυτών, καθώς και στις ανανεώσεις τους, εφόσον δεν προβλέπεται διαφορετικά για λόγους αμοιβαιότητας, επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ως ακολούθως:
εα) Στις άδειες βραχείας διάρκειας επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ύψους τριάντα (30) ευρώ.
εβ) Στις άδειες ετήσιας διάρκειας επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ύψους εξήντα (60) ευρώ.
εγ) Στις άδειες διάρκειας δύο (2) ετών και άνω επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ύψους ενενήντα (90) ευρώ.
στ) Στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής ύψους δεκαπέντε (15) ευρώ.
ζ) Στην έκδοση διαβατηρίου και στην ανανέωση της ισχύος διαβατηρίου για κάθε έτος επιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής τεσσάρων (4) ευρώ.

Σχολιάστε

Πριν υποβάλλετε το σχόλιο σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Όροι Συμμετοχής

  1. Φροντίστε να διατυπώνετε προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα. Προφανώς κάθε ζήτημα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλά ο δημόσιος διάλογος διευκολύνεται με στοχευμένες και συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.
  2. Φροντίστε να διατυπώνετε τις προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις με τρόπο σύντομο και περιεκτικό.
  3. Προσπαθήστε να τεκμηριώνετε αυτά που γράφετε με αναφορές, παραπομπές σε άλλα κείμενα, υλικό ή συνδέσμους με αντίστοιχο περιεχόμενο, εκτός αν η χρήση τους είναι καταχρηστική και στην περίπτωση αυτή θα αφαιρούνται.
  4. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που υποβάλετε δεν προσβάλλει δικαιώματα άλλων προσώπων.
  5. Είναι γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά είναι σημαντικό για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του διαλόγου να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με άλλους συμμετέχοντες.
  6. Προτάσεις, σχόλια, υπερσύνδεσμοι ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, τα οποία διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο ή περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν θα δημοσιεύονται στο OpenGov.gr. Επίσης δε θα δημοσιεύονται σχόλια τα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους για λόγους διαφήμισης, δημοσιότητας ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό που κρίνεται από το OpenGov.gr ως καταχρηστικός.
  7. Οι προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που υποβάλετε υπόκεινται σε έλεγχο ως προς την τήρηση των παρόντων όρων χρήσης και συμμετοχής.
  8. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για ενημερωτικούς λόγους σχετικούς με τους στόχους του OpenGov.gr.
  9. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη διάθεση των προτάσεων, σχολίων ή ερωτήσεων που υποβάλετε με την άδεια «Creative Commons».