- Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών - http://www.opengov.gr/minfin -

ΜΕΡΟΣ Γ’ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ   ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ – Άρθρο 43 Χρηματοδοτήσεις από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων – Τροποποίηση παρ. 9 άρθρου 27 ν. 4314/14

Στην παρ. 9 του άρθρου 27 του ν. 4314/2014 (Α΄ 265), περί καταβλητέων ποσών συγχρηματοδοτούμενων έργων επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις: α) στο πρώτο εδάφιο: αα) μετά τις λέξεις «συμβατικών αποζημιώσεων» διαγράφονται οι λέξεις «ή ποσά δαπανών συμβούλων υποστήριξης», αβ) οι λέξεις «από την ΕΕ ή τον ΕΟΧ» αντικαθίστανται από τις λέξεις «από την Ευρωπαϊκή Ένωση», αγ) οι λέξεις «βαρύνουν είτε το εθνικό είτε το συγχρηματοδοτούμενο σκέλος» αντικαθίστανται από τις λέξεις «βαρύνουν το εθνικό σκέλος», β) το δεύτερο εδάφιο διαγράφεται, και η παρ. 9 διαμορφώνεται ως εξής:

«9. Ποσά καταβλητέα δυνάμει εκτελεστών δικαστικών ή διαιτητικών αποφάσεων ή λόγω συμβατικών αποζημιώσεων που αφορούν σε έργα συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι ή ήταν ενταγμένα στο ΠΔΕ δύναται να βαρύνουν το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.».