Αυτοτέλεια διαδικασίας
1. Η ενώπιον της Βουλής σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος διαδικασία δεν εμποδίζει την πρόοδο της ανάκρισης, της διαδικασίας στο ακροατήριο και της έκδοσης απόφασης σύμφωνα με τον παρόντα νόμο.
2. Οι διατάξεις των άρθρων 2, 3, 4 και 5 του παρόντος, εφαρμόζονται αναλόγως και στην περίπτωση του άρθρου 29 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Δεν χρειάζεται ούτε αυτό το άρθρο
Άρθρο 6
Να γίνη τροποποίηση του συγκεκριμένου άρθρου του Συντάγματος και όλοι αυτοί οι παράγωντες στην περίπτωση που κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υποπέσουν σε διαχειριστηκές παρανομίες ,να αντιμετοπίζοντε με τον ίδιο τρόπο όπως όλοι οι απλοί πολίτες.
Να αίρεται αυτοδίκαια η ασυλία του αιρετού.
Το βούλευμα των δικαστών να μην περνάει απο την κρισάρα της Βουλής.
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές στα υπολοιπα άρθρα.
1] Να μην υπάρχει παραγραφή όσα χρόνια κι αν περάσουν.
2] Να δηλώνουν ότι παραιτούνται από οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία έχουν τα οποία έχουν δεν έχουν δηλωθεί στην ετήσια δήλωση περιουσιακής κατάστασης (να προσαρτηθεί σχετική δήλωση στην ετήσια δήλωση περιουσιακής κατάστασης).
Τα μη δηλωθέντα περιουσιακά στοιχεία να μη μπορούν να μεταβιβαστούν ή να κληρονομηθούν ή να κατασχεθούν αλλά να προσαρτώνται:
2.1.1] στον οικείο δήμο (αν πρόκειται για ακίνητα εντός Ελλάδος)
2.1.2] στο κράτος (αν πρόκειται για ακίνητα εκτός Ελλάδος ή για χρήματα, μετοχές, χρυσό κλπ).
2.2] Τα ακίνητα να δημοπρατούνται αυτομάτως εκτός αν κρίνεται σκόπιμη η μεταφορά υπηρεσιών του δήμου, ελληνικών σχολείων, πρεσβειών κλπ.
Η δημοπράτηση να γίνεται κατόπιν δημοσιεύσεων και σε έναν καθορισμένο χώρο (π.χ.στο μέγαρο μουσικής) δύο φορές το χρόνο.
2.3] Να απαγορεύεται η μεταβίβαση (οριστική ή περιορισμένου χρόνου) των ακινήτων σε συλλόγους, κέντρα κλπ.
Πως επιλύεται, άραγε, η πιθανότης αντιφατικών και αντικρουομένων αποφάσεων μεταξύ Βουλής των Ελλήνων και αρμοδίου κατά τα ανωτέρω άρθρα Δικαστηρίου;