• Σχόλιο του χρήστη 'δημητρης' | 3 Ιουνίου 2018, 20:39

    1.Πιστευω οτι η καταργηση των τεκμαρτων ειδικοτητων στην εστιαση θα επρεπε να εχει προ καιρου γινει.Ειναι αδυνατον το ενσημο του μπαρμαν η του σερβιτορου να η του βοηθου μαγειρα να κοστιζει περισσοτερο απο ενος οικοδομου.Προτεινω 2 ειδικοτητες με μικροτερες εισφορες μια για μεσα στην κουζινα και μια για το σαλονι.Οπως ειναι το πλαισιο αυτη τη στιγμη ειναι στην διακριτικη ευχερια του καθε ελεγχτη να θεωρησει αυτος ποιος ειναι σερβιτορος ποιος ειναι μπουφετζης η μπαρμαν πραγμα που κανει τον ολο ελεγχο αστειο και διαβλητο και τους ελγχτες θεους.2.Σε περιπτωση που ο αργοδοτης κανει εφεση στην αποφαση του ικα για τα 10500 η υποθεση του αφου περασει απο μια αστεια επιτροπη του ικα μετα απο 3 με 4 χρονια θα εκδικαστει σε δικαστηριο μετα απο περιπου 6 με 8 χρονια.Σε αυτο το διαστημα το προστιμο θα πρεπει να το εχει πληρωσει απο την πρωτη στιγμη ωστε να κανει ενσταση.Ειναι εμφανες οτι το πλαισιο ειναι φιαγμενο για πολυ μεγαλες επιχειρησεις αφου το συγκεκριμενο αφηνει τους μικροεπιχειρηματιες χωρις ρευστοτητα.3.Αν ισχυσει το οριο για τους ειδικευομενος μαγειρες η σερβιτορους και τις πρακτικες τοτε μικρες επιχειρησεις δεν εχουν δικαιωμα να απασχολουν κανεναν και ειναι φωτογραφικη η διαταξη για μεγαλα ξενοδοχεια και πολυ μεγαλες επιχειρησεις.