Στην πράξη η κατάργηση της εν λόγω άδειας δεν θα αυξήσει ούτε την παραγωγικότητα στο δημόσιο ούτε σε καμία περίπτωση θα αυξήσει την ωφέλεια του κοινού, καθώς οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν, με ευθύνη όχι των δημοσίων υπαλλήλων αλλά κυρίως της πολιτικής τους ηγεσίας που πάντα δίνει το κακό παράδειγμα.
Η αύξηση των ωρών εργασίας, η συνεχής μείωση των αποδοχών των δημοσιών υπαλλήλων σε συνδυασμό με τη διατήρηση του ψευτοσυνδικαλιστικού-πελατειακού συστήματος αποθαρρύνει κάθε έντιμο πολίτη από την επιθυμία να υπηρετήσει στο δημόσιο.
Επιπλέον, όπως είναι γνωστό σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, ειδικά η χρήση Η/Υ αυξάνει πάρα πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης μυσκελετικών παθήσεων στους καθημερινούς χρήστες, πέρα από μια σειρά άλλων παθήσεων οι οποίες για να θεραπευθούν απαιτείται η δαπάνη πολύ σημαντικών πόρων. Με άλλα λόγια, η παραγνώριση στοιχειωδών αληθειών για τις πραγματικές συνθήκες εργασίας στο ελληνικό δημόσιο θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα σε λίγα χρόνια.
Τέλος το δημόσιο, όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα πολιτισμένα κράτη, θα πρέπει να είναι αν όχι υποδειγματικός, τουλάχιστον ένας καλός εργοδότης για να μπορεί να έχει το δικαίωμα να ελέγχει τις πράξεις και τις παραλείψεις των εργδοτών στον ιδιωτικό τομέα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους φόρους, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις απαιτήσεις που έχει προς τους πολίτες της και τους διαμένοντες στην επικράτειά της η Ελληνική Δημοκρατία. Αλλού είναι η ρίζα του κακού, και όχι στην εφαρμογή αποσπασματικών μέτρων για εντυπωσιασμό των ανόητων και μόνο....
Στην πράξη η κατάργηση της εν λόγω άδειας δεν θα αυξήσει ούτε την παραγωγικότητα στο δημόσιο ούτε σε καμία περίπτωση θα αυξήσει την ωφέλεια του κοινού, καθώς οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν, με ευθύνη όχι των δημοσίων υπαλλήλων αλλά κυρίως της πολιτικής τους ηγεσίας που πάντα δίνει το κακό παράδειγμα. Η αύξηση των ωρών εργασίας, η συνεχής μείωση των αποδοχών των δημοσιών υπαλλήλων σε συνδυασμό με τη διατήρηση του ψευτοσυνδικαλιστικού-πελατειακού συστήματος αποθαρρύνει κάθε έντιμο πολίτη από την επιθυμία να υπηρετήσει στο δημόσιο. Επιπλέον, όπως είναι γνωστό σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, ειδικά η χρήση Η/Υ αυξάνει πάρα πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης μυσκελετικών παθήσεων στους καθημερινούς χρήστες, πέρα από μια σειρά άλλων παθήσεων οι οποίες για να θεραπευθούν απαιτείται η δαπάνη πολύ σημαντικών πόρων. Με άλλα λόγια, η παραγνώριση στοιχειωδών αληθειών για τις πραγματικές συνθήκες εργασίας στο ελληνικό δημόσιο θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα σε λίγα χρόνια. Τέλος το δημόσιο, όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα πολιτισμένα κράτη, θα πρέπει να είναι αν όχι υποδειγματικός, τουλάχιστον ένας καλός εργοδότης για να μπορεί να έχει το δικαίωμα να ελέγχει τις πράξεις και τις παραλείψεις των εργδοτών στον ιδιωτικό τομέα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους φόρους, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις απαιτήσεις που έχει προς τους πολίτες της και τους διαμένοντες στην επικράτειά της η Ελληνική Δημοκρατία. Αλλού είναι η ρίζα του κακού, και όχι στην εφαρμογή αποσπασματικών μέτρων για εντυπωσιασμό των ανόητων και μόνο....