Συμφωνώ απόλυτα με Γιώργος Κρόγια και Ιωάννη Αναγνωτόπουλο που γράφουν:
Η παράγραφος 4 του άρθρου 4 του ν.3861/2010 (ΦΕΚ Α/112), αντικαθίσταται ως εξής:
4. Εάν υπάρχει διαφορά μεταξύ του κειμένου που αναρτήθηκε και του κειμένου της πράξης, ισχύει το τελευταίο. Με ευθύνη του προσώπου ή οργάνου που έχει εκδώσει την πράξη γίνονται αμελλητί οι αναγκαίες διορθώσεις στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο.»Απαράδεκτη τροποποίηση. Η δύναμη του συστήματος έγκειται στην ισχύ της αναρτημένης πράξης. Αν αλλάξει όπως προτείνεται, η Διαύγεια αποκτά τυπικό και γραφειοκρατικό χαρακτήρα που εύκολα θα παρακαμφθεί.
2. Με εξαίρεση τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου, οι λοιπές πράξεις του άρθρου 2 ισχύουν από την ανάρτηση τους στο Διαδίκτυο κατά τα οριζόμενα στον παρόντα νόμο, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά σε ειδικές διατάξεις ή στις ίδιες τις πράξεις».Και πως διαφυλάσσεται πως κάθε πράξη δεν θα μπορεί να αυτοεξαιρείται; Απαράδεκτη τροποποίηση επίσης.
Συμφωνώ απόλυτα με Γιώργος Κρόγια και Ιωάννη Αναγνωτόπουλο που γράφουν: Η παράγραφος 4 του άρθρου 4 του ν.3861/2010 (ΦΕΚ Α/112), αντικαθίσταται ως εξής: 4. Εάν υπάρχει διαφορά μεταξύ του κειμένου που αναρτήθηκε και του κειμένου της πράξης, ισχύει το τελευταίο. Με ευθύνη του προσώπου ή οργάνου που έχει εκδώσει την πράξη γίνονται αμελλητί οι αναγκαίες διορθώσεις στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο.»Απαράδεκτη τροποποίηση. Η δύναμη του συστήματος έγκειται στην ισχύ της αναρτημένης πράξης. Αν αλλάξει όπως προτείνεται, η Διαύγεια αποκτά τυπικό και γραφειοκρατικό χαρακτήρα που εύκολα θα παρακαμφθεί. 2. Με εξαίρεση τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου, οι λοιπές πράξεις του άρθρου 2 ισχύουν από την ανάρτηση τους στο Διαδίκτυο κατά τα οριζόμενα στον παρόντα νόμο, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά σε ειδικές διατάξεις ή στις ίδιες τις πράξεις».Και πως διαφυλάσσεται πως κάθε πράξη δεν θα μπορεί να αυτοεξαιρείται; Απαράδεκτη τροποποίηση επίσης.