Σύμφωνα με την εμπειρία σας, υπάρχουν υπηρεσίες οι οποίες δεν παρέχονται από τον κατάλληλο φορέα και επίπεδο διοίκησης? Μπορείτε να αναφέρετε αιτιολογημένα ορισμένες?
1. Η υπηρεσία της αδειοδότησης λειτουργίας και άδειας ίδρυσης φροντιστηρίων Β/θμιας Εκπαίδευσης και Κέντρων ξένων γλωσσών καθώς και οι ανανεώσεις αυτών, που την αρμοδιότητα την έχουν οι διευθύνσεις Β/θμιας εκπαίδευσης σε κάθε περιφερειακό διαμέρισμα, δεν παρέχονται απο τον κατάλληλο φορέα που θα έπρεπε να είναι η το επαγγελματικό επιμελιτήριο ή η ΔΟΥ της περιοχής.
Δεν έχει καμμία σχέση η επαγγελματική δραστηριότητα κάποιου πολίτη
σε οποιοδήποτε πεδίο με υπηρεσία εκτός της ΔΟΥ ή του επιμελιτήριου , όπως στο συγκεκριμένο.
οι διευθύνσεις Β/θμιας εκπαίδευσης ελέγχουν μέχρι καιτους χώρους αν είναι όπως πρέπει, ( ποια η σχέση της εκπαίδευσης με τα κτίρια και την καταλληλότητα )και τα γραφεία κάνουν μέχρι και κατόψεις χώρων. και ελέγχους επι αυτών.Οι διευθύνσεις μπορούν να γνωμοδοτήσουν επί θεμάτων όπως για το αν υπάρχει το κατάλληλο πτυχίο, όχι όμως και να αδειοδοτήσουν σαν να είναι επαγγελματικά επιμελιτήρια.
2. Η εξέταση και η παροχή (ΚΠΓ) Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας είναι απλά και μόνο χάσιμο χρόνου και σπατάλη δημόσιου χρήματος.
Εξήγηση :
Ποιός ο λόγος ύπαρξης ενός κρατικού πιστοποιητικού , που κοστίζει τεράστια ποσά η οργάνωση και η όλη διαδικασία, και πολλές εργατοώρες, χρήση δημόσιων κτιρίων, υλικών, θέρμανσης, ρευματοδότησης,χαρτιού, κ.α.
όταν το ίδιο προσόν ( δηλαδή η γνώση της Αγγλικής γλώσσας για παράδειγμα ) αποδίδεται και απο έναν ιδιωτικό φορέα (π.χ. lower ) και αυτό αναγνωρίζεται απο το κράτος ?
ποιός ο λόγος ύπαρξης ενός πιστοποιητικού όταν υπάρχουν άλλα του ιδιωτικού τομέα που αναγνωρίζονται στο εξωτερικό ενό το Κρατικό όχι?
ποιός ο λόγος ύπαρξης ενός πιστοποιητικού το οποίο το οποίο πιστοποιεί γλώσσες άλλων χωρών?
ποιός ό λόγος ύπαρξης ενός πιστοποιητικού όταν όσοι το έχουν πάρει έχουν ήδη δώσει και τα αντίστοιχο ιδιωτικό (π.χ. lower) ή σκοπεύουν να τυο δώσουν σίγουρα ?
η παροχή αυτής της υπηρεσίας στον πολίτη θα έπρεπε να παρέχεται αποκλειστικά απο τον ιδιωτικό φορέα και μάλιστα αυτή η δραστηριότητα θα έπρεπε να ενισχύεται απο το κράτος, προσφέροντας δυνατότητες εργασίας στην ιδιωτική πρωτοβουλία.
Σύμφωνα με την εμπειρία σας, υπάρχουν υπηρεσίες οι οποίες δεν παρέχονται από τον κατάλληλο φορέα και επίπεδο διοίκησης? Μπορείτε να αναφέρετε αιτιολογημένα ορισμένες? 1. Η υπηρεσία της αδειοδότησης λειτουργίας και άδειας ίδρυσης φροντιστηρίων Β/θμιας Εκπαίδευσης και Κέντρων ξένων γλωσσών καθώς και οι ανανεώσεις αυτών, που την αρμοδιότητα την έχουν οι διευθύνσεις Β/θμιας εκπαίδευσης σε κάθε περιφερειακό διαμέρισμα, δεν παρέχονται απο τον κατάλληλο φορέα που θα έπρεπε να είναι η το επαγγελματικό επιμελιτήριο ή η ΔΟΥ της περιοχής. Δεν έχει καμμία σχέση η επαγγελματική δραστηριότητα κάποιου πολίτη σε οποιοδήποτε πεδίο με υπηρεσία εκτός της ΔΟΥ ή του επιμελιτήριου , όπως στο συγκεκριμένο. οι διευθύνσεις Β/θμιας εκπαίδευσης ελέγχουν μέχρι καιτους χώρους αν είναι όπως πρέπει, ( ποια η σχέση της εκπαίδευσης με τα κτίρια και την καταλληλότητα )και τα γραφεία κάνουν μέχρι και κατόψεις χώρων. και ελέγχους επι αυτών.Οι διευθύνσεις μπορούν να γνωμοδοτήσουν επί θεμάτων όπως για το αν υπάρχει το κατάλληλο πτυχίο, όχι όμως και να αδειοδοτήσουν σαν να είναι επαγγελματικά επιμελιτήρια. 2. Η εξέταση και η παροχή (ΚΠΓ) Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας είναι απλά και μόνο χάσιμο χρόνου και σπατάλη δημόσιου χρήματος. Εξήγηση : Ποιός ο λόγος ύπαρξης ενός κρατικού πιστοποιητικού , που κοστίζει τεράστια ποσά η οργάνωση και η όλη διαδικασία, και πολλές εργατοώρες, χρήση δημόσιων κτιρίων, υλικών, θέρμανσης, ρευματοδότησης,χαρτιού, κ.α. όταν το ίδιο προσόν ( δηλαδή η γνώση της Αγγλικής γλώσσας για παράδειγμα ) αποδίδεται και απο έναν ιδιωτικό φορέα (π.χ. lower ) και αυτό αναγνωρίζεται απο το κράτος ? ποιός ο λόγος ύπαρξης ενός πιστοποιητικού όταν υπάρχουν άλλα του ιδιωτικού τομέα που αναγνωρίζονται στο εξωτερικό ενό το Κρατικό όχι? ποιός ο λόγος ύπαρξης ενός πιστοποιητικού το οποίο το οποίο πιστοποιεί γλώσσες άλλων χωρών? ποιός ό λόγος ύπαρξης ενός πιστοποιητικού όταν όσοι το έχουν πάρει έχουν ήδη δώσει και τα αντίστοιχο ιδιωτικό (π.χ. lower) ή σκοπεύουν να τυο δώσουν σίγουρα ? η παροχή αυτής της υπηρεσίας στον πολίτη θα έπρεπε να παρέχεται αποκλειστικά απο τον ιδιωτικό φορέα και μάλιστα αυτή η δραστηριότητα θα έπρεπε να ενισχύεται απο το κράτος, προσφέροντας δυνατότητες εργασίας στην ιδιωτική πρωτοβουλία.