Στo 1 ειδικά στο σημείο της "αναδρομικότητας" είναι απόλυτα απαράδεκτο το σημείο με τους 9 μήνες και ίσως θα έδινε και την υποψία φωτογραφικής διάταξης.
Το 9 μήνες με πια λογικής προστίθεται; Γιατί δεν είναι 10 μήνες ή 10 χρόνια;
Ή καθόλου ή να ξεκαθαριστεί ότι αφορά μελλοντικές προκηρύξεις με μελλοντικούς διοριστέους (όπου και στην περίπτωση αυτή αμφιβάλλω αν έχει νόημα ως προς την ουσία, δηλαδή την καλύτερη δυνατή στελέχωση, όπως επίσης αμφιβάλω κατά πόσο νόμιμο και συνταγματικό είναι κάτι τέτοιο).
Στο 4 συμφωνώ με αυτό που αναφέρει ο κ. Δρ. Γιαννιτσιώτης, ότι δηλαδή τέτοια διαδικασία έχει ουσιαστικό νόημα προ της έναρξης της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για της προκηρυσσόμενες θέσεις και όχι οποιαδήποτε στιγμή μετά όπου και είναι ουσιαστικά μια ανοησία. Υπάρχει επαρκής νομοθεσία για τα περαιτέρω στην περίπτωση που κάποιος υπάλληλος δεν κάνει σωστά την δουλειά του.
Στο ίδιο θέμα στο 4 ήθελα να επισημάνω ότι έχει νόημα το περίφημο τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ, που έγινε μια φορά και μετά δυστυχώς ξεχάστηκε. Το τεστ αυτό κανονικά θα έπρεπε κατά την άποψη μου να συνυπολογίζεται για όσους θέλουν να έχουν εξέλιξη και να δίνεται η δυνατότητα στους υπαλλήλους (και όχι μόνο σε υποψηφίους) εθελοντικά να συμμετέχουν (ηλεκτρονικά ή μη αυτό είναι καθαρά θέμα κόστους και δεν είναι σημαντικό για την ουσία).
Στo 1 ειδικά στο σημείο της "αναδρομικότητας" είναι απόλυτα απαράδεκτο το σημείο με τους 9 μήνες και ίσως θα έδινε και την υποψία φωτογραφικής διάταξης. Το 9 μήνες με πια λογικής προστίθεται; Γιατί δεν είναι 10 μήνες ή 10 χρόνια; Ή καθόλου ή να ξεκαθαριστεί ότι αφορά μελλοντικές προκηρύξεις με μελλοντικούς διοριστέους (όπου και στην περίπτωση αυτή αμφιβάλλω αν έχει νόημα ως προς την ουσία, δηλαδή την καλύτερη δυνατή στελέχωση, όπως επίσης αμφιβάλω κατά πόσο νόμιμο και συνταγματικό είναι κάτι τέτοιο). Στο 4 συμφωνώ με αυτό που αναφέρει ο κ. Δρ. Γιαννιτσιώτης, ότι δηλαδή τέτοια διαδικασία έχει ουσιαστικό νόημα προ της έναρξης της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για της προκηρυσσόμενες θέσεις και όχι οποιαδήποτε στιγμή μετά όπου και είναι ουσιαστικά μια ανοησία. Υπάρχει επαρκής νομοθεσία για τα περαιτέρω στην περίπτωση που κάποιος υπάλληλος δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Στο ίδιο θέμα στο 4 ήθελα να επισημάνω ότι έχει νόημα το περίφημο τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ, που έγινε μια φορά και μετά δυστυχώς ξεχάστηκε. Το τεστ αυτό κανονικά θα έπρεπε κατά την άποψη μου να συνυπολογίζεται για όσους θέλουν να έχουν εξέλιξη και να δίνεται η δυνατότητα στους υπαλλήλους (και όχι μόνο σε υποψηφίους) εθελοντικά να συμμετέχουν (ηλεκτρονικά ή μη αυτό είναι καθαρά θέμα κόστους και δεν είναι σημαντικό για την ουσία).