Ποιά είναι ακριβώς η λογική πίσω από τις τροποποιήσεις 4 και 6 που αφορούν το άρθρο 4 Ν. 3861/2010? Ποιό είναι το νόημα να υπάρχει ένα τέτοιο ηλεκτρονικό σύστημα που βοηθάει τους πολίτες να είναι ενημερωμένοι και να μπορούν να εκφέρουν γνώμη για οποιαδήποτε νομοθεσία, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, εάν ο ρόλος του υποβαθμίζεται σε δευτερεύοντας σημασίας?
Όχι μόνο οι πολίτες δεν θα είναι ενημερωμένοι σε περίπτωση διαφορών μεταξύ αναρτημένου και πράξης, αλλά ακόμη χειρότερα θα είναι ΛΑΘΟΣ πληροφορημένοι. Η άποψη τους δηλαδή θα είναι διαστρευλωμένη και βασισμένη σε λανθασμένο κείμενο!
Νομίζω ότι το Υπουργείο θα πρέπει να λάβει σοβαρά τα σχόλεια όλων και τροποποιήσει το νομοσχέδειο ώστε να δώσει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ περετέρω ισχύ, όχι λιγότερη.
Ποιά είναι ακριβώς η λογική πίσω από τις τροποποιήσεις 4 και 6 που αφορούν το άρθρο 4 Ν. 3861/2010? Ποιό είναι το νόημα να υπάρχει ένα τέτοιο ηλεκτρονικό σύστημα που βοηθάει τους πολίτες να είναι ενημερωμένοι και να μπορούν να εκφέρουν γνώμη για οποιαδήποτε νομοθεσία, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, εάν ο ρόλος του υποβαθμίζεται σε δευτερεύοντας σημασίας? Όχι μόνο οι πολίτες δεν θα είναι ενημερωμένοι σε περίπτωση διαφορών μεταξύ αναρτημένου και πράξης, αλλά ακόμη χειρότερα θα είναι ΛΑΘΟΣ πληροφορημένοι. Η άποψη τους δηλαδή θα είναι διαστρευλωμένη και βασισμένη σε λανθασμένο κείμενο! Νομίζω ότι το Υπουργείο θα πρέπει να λάβει σοβαρά τα σχόλεια όλων και τροποποιήσει το νομοσχέδειο ώστε να δώσει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ περετέρω ισχύ, όχι λιγότερη.