Συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις του Thomas (16 Ιανουαρίου 2014, 14:41).
θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την μέτρηση της απόδοσης του ανθρώπινου δυναμικού, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των όσων επισημαίνουν οι σύγχρονες θεωρίες υποκίνησης.
Για παράδειγμα, όλοι συμφωνούν πως ο εργαζόμενος αντιλαμβάνεται την ανισοκατανομή των υποχρεώσεών του και του έργου που του ανατίθεται σε σχέση με άλλους συναδέλφους του και καλλιεργεί προσδοκίες για ανταπόδοση.
Εάν μάλιστα διαπιστώσει ότι αδικείται -στα πλαίσια πάντοτε της υποκειμενικής του αντίληψης και κρίσης- τότε κατά κανόνα συνεχίζει μεν να ανταποκρίνεται στο ποσοτικό σκέλος των υποχρεώσεών του, αλλά υπολείπεται όσον αφορά στην ποιοτική διάσταση της εργασίας του, κάτι που προφανώς επιφέρει χειρότερες επιπτώσεις για τον Οργανισμό.
Συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις του Thomas (16 Ιανουαρίου 2014, 14:41). θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την μέτρηση της απόδοσης του ανθρώπινου δυναμικού, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των όσων επισημαίνουν οι σύγχρονες θεωρίες υποκίνησης. Για παράδειγμα, όλοι συμφωνούν πως ο εργαζόμενος αντιλαμβάνεται την ανισοκατανομή των υποχρεώσεών του και του έργου που του ανατίθεται σε σχέση με άλλους συναδέλφους του και καλλιεργεί προσδοκίες για ανταπόδοση. Εάν μάλιστα διαπιστώσει ότι αδικείται -στα πλαίσια πάντοτε της υποκειμενικής του αντίληψης και κρίσης- τότε κατά κανόνα συνεχίζει μεν να ανταποκρίνεται στο ποσοτικό σκέλος των υποχρεώσεών του, αλλά υπολείπεται όσον αφορά στην ποιοτική διάσταση της εργασίας του, κάτι που προφανώς επιφέρει χειρότερες επιπτώσεις για τον Οργανισμό.