Άρθρο 28 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής και απαιτούμενων δικαιολογητικών

1. Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (E.Ψ.Π. – gov.gr) σύμφωνα με τον τρόπο και τις προθεσμίες που ορίζονται στη σχετική προκήρυξη της παρ. 2 του άρθρου 28.
2. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να υποβάλει μια (1) αίτηση για την ίδια προκήρυξη και για θέσεις μιας (1) κατηγορίας προσωπικού. Στην αίτηση δηλώνεται η σειρά προτίμησης για τις θέσεις κατά κλάδο και ειδικότητα ανά Περιφερειακή Εκπαιδευτική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού.
3. Με τις αιτήσεις συμμετοχής συνυποβάλλονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα που επικαλούνται οι υποψήφιοι, όπως αυτά καθορίζονται στην προκήρυξη της παρ. 2 του άρθρου 28. Η υποβολή των δικαιολογητικών διενεργείται ηλεκτρονικά, εκτός αν ορίζεται στην προκήρυξη άλλος τρόπος υποβολής. Δικαιολογητικά που δεν έχουν καταχωρηθεί, δεν λαμβάνονται υπόψη και δεν αξιολογούνται, ακόμη και αν τα προσόντα στα οποία αφορούν έχουν δηλωθεί στην αντίστοιχη αίτηση. Δικαιολογητικά που προσκομίζονται εκπροθέσμως, ακόμη και αν συμπληρώνουν ή διευκρινίζουν αυτά που έχουν κατατεθεί εμπροθέσμως, δεν γίνονται δεκτά.

  • 21 Ιουνίου 2024, 15:55 | Χαρούλα Φραγκούλη

    Οι προκηρύξεις και οι αιτήσεις θα αφορούν θέσεις ορισμένου χρόνου;;;
    Δηλαδή μέχρι σήμερα το πρόβλημα στις προκηρύξεις προσλήψεων προέκυπτε επειδή δεν γινόταν μέσω του gov;;;
    Ας είναι μόνιμες οι θέσεις και ας είναι όσο γίνεται πιο απαιτητικές και οι προκηρύξεις. Έτσι ναι, θα διαφυλάσσεται η ποιότητα της Δημ.Τουρ.Εκπαίδευσης.

  • 15 Ιουνίου 2024, 12:42 | Vasily Psarommatis

    Μπράβο και με τεχνητή νοημοσύνη