Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη FOOD-ISIMO | 31 Ιανουαρίου 2013, 12:03
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Είναι το λιγότερο αστείο να επιτρέπεται σε ειδικότητες Τεχνολογίας Τροφίμων από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (ή πτυχίου αντίστοιχων ειδικοτήτων σχολών άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ή ισότιμου πτυχίου ή διπλώματος αντίστοιχων ειδικοτήτων σχολών χωρών εκτός ΕΕ, όπως αναφέρεται στο άρθρο αυτό) και να αποκλείονται οι τεχνολόγοι τροφίμων του ΤΕΙ Αθηνών!!!! Σας υπενθυμίζω κύριοι ότι πρόκειται για το παλαιότερο τμήμα σχετικά με την επιστήμη τροφίμων με καινοτόμες ιδέες κ πράξεις που επί σειρά ετών εξοπλίζει τις επιχειρήσεις με επιστημονικό προσωπικό!