Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ | 31 Ιανουαρίου 2013, 13:52
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Προτείνω το δικαίωμα τα εξής 1. "να υπογράφουν και χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων επί αμοιβή καθώς και να διευθύνουν δημόσιο ή ιδιωτικό εργαστήριο που διενεργεί τις ανωτέρω αναλύσεις" να το έχουν οι κάτοχοι πτυχίου Τμημάτων, Τομέων ή Κατευθύνσεων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων των Γεωπονικών Πανεπιστημίων και οι κάτοχοι πτυχίου Τεχνολογίας Τροφίμων των ΤΕΙ. 2. οι κάτοχοι πτυχίου Τμημάτων, Τομέων ή Κατευθύνσεων Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας των Γεωπονικών Πανεπιστημίων "να υπογράφουν μοριακές αναλύσεις για γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα επί αμοιβή καθώς και να διευθύνουν δημόσιο ή ιδιωτικό εργαστήριο που διενεργεί τις ανωτέρω αναλύσεις". δηλ. οι τεχνολόγοι τροφίμων πανεπιστημίου και ΤΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΝ χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων ΚΑΙ οι γεωπόνοι βιοτεχνολογίας ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΝ μοριακές αναλύσεις για γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα ευχαριστώ Θεοφάνης Γεωργόπουλος Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας) Τέρμα Ν. Τεμπονέρα, Τ.Κ. 43100, Καρδίτσα Κιν. Τηλ.: 6977750615 Τηλ.: 24410-41082 εσ. 106, Fax:24410-41080 Ε-mail: f.georgopoulos@teilar.gr www.teilar.gr