Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΑΣΗΣ | 31 Ιανουαρίου 2013, 15:37
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ ΤΕΙ, ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΧΗΜΙΚΗ-ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ-ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΗ-ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ), ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΡΘΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ