Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Δημήτρης Οικονομίδης | 31 Ιανουαρίου 2013, 19:11
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Πρόκειται, κατά την γνώμη-μου, για διάταξη που αντίκειται στην προσπάθεια για άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων με το να κατονομάζονται συγκεκριμένοι κλάδοι και να μην αναφέρονται άλλοι, πχ οι χημικοί και οι χημικοί μηχανικοί. Η τάση να δημιουργούνται στεγανά γνώσης και αρμοδιοτήτων είναι αναχρονιστική. Η διατύπωση πρέπει να είναι ευρεία και να περιλαμ΄βανει όσο το δυνατόν περισσότερες ειδικότητες. Ας αφήσουμε την αγορά να επιλέξει με απελευθέρωση των διαδικασιών και μείωση της κρατικής - κανονιστικής παρέμβασης!