Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ | 1 Φεβρουαρίου 2013, 11:31
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Σχετικά με το άρθρο 55. Αγαπητοί Κύριοι, Γεωπονικό Πανεστήμιο στη χώρα μας είναι μόνο αυτό των Αθηνών. Με αυτή τη διατύπωση αποκλείετε τους γεωπόνους ειδικότητας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων όλων των άλλων γεωπονικών σχολών της χώρας που δεν αποτελούν αυτοτελή πανεπιστήμια αλλά υπάγονται σε εθνικά πανεπιστήμια . Η διατύπωση θα έπρεπε να είναι ως εξής "Άρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμων Οι κάτοχοι πτυχίου Τμημάτων, Τομέων ή Κατευθύνσεων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας των Γεωπονικών Πανεπιστημίων και Γεωπονικών Σχολών της χώρας ..... που διενεργεί τις ανωτέρω αναλύσεις". Επίσης, όταν μιλάμε για χημικές και μοριακές αναλύσεις τροφίμων μήπως θα έπρεπε σε αυτές να έχουν δικαίωμα εκέλεσης και υπογραφής και οι κάτοχοι πτυχίου χημείας?