Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Ηλίας | 1 Φεβρουαρίου 2013, 21:09
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Θεωρώ τραγικά απαράδεκτο το γεγονός πως έχει αποκλειστεί από το εν λόγω άρθρο ο κλάδος των κτηνιάτρων. Ο συντάκτης του άρθρου σκοπίμως αφαιρεί θεσμοθετημένα και διεθνώς αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα από έναν κλάδο που δυστυχώς δεν αντιμετωπίζεται στην Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεται στο σύνολο της Ε.Ε. Πολύ μεγάλο μέρος της επιστήμης της κτηνιατρικής αφορά τον έλεγχο και την υγιεινή των τροφίμων, ενώ ως επιστήμονες είμαστε οι κατάλληλοι για να εποπτεύσουμε την παραγωγική διαδικασία από τη στιγμή της γεννήσεως ενός ζώου μέχρι και την κατανάλωση του και τον έλεγχο της ποιότητας του. Ο συντάκτης οφείλει πρωτίστως να ενημερωθεί κατάλληλα και να επανεξετάσει άμεσα την διατύπωση του άρθρου.