Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Χρήστος Msc | 1 Φεβρουαρίου 2013, 21:53
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Πολύ σωστά καθορίζονται μόνο οι συγκεκριμένες ειδικότητες απο τις Γεωπονικές σχολές γιατί οι συγκεκριμένοι τομείς των σχολών αυτών είναι οι ΜΟΝΟΙ που έχουν ως αποκλειστικό αντικείμενο την χημεία, μικροβιολογία, τεχνολογία τροφίμων. Οι χημικοί δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο των τροφίμων. Επιτέλους να καθοριστούν σωστά τα επαγγελματικά δικαιώματα της κάθε σχολής. Πολύ καλό νομοσχέδιο.