Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Νίκος Ιώβης | 2 Φεβρουαρίου 2013, 09:36
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Το αρ.55 είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ συντεχνιακής νοοτροπίας και πρακτικής. Αυτός (-οί) που το συνέταξε (-αν) θεωρεί ότι ακόμα και σήμερα, στην Ελλάδα των μνημονίων και της τρόϊκας, η κουτοπονηριά, η καπατσοσύνη και τα κυκλώματα θα φέρουν οφέλη σε μια μικρή ομάδα κοινών συμφερόντων. Όταν εδώ και δυο χρόνια γίνονται προσπάθειες να ανοίξουν τα 'κλειστά' επαγγέλματα (καλώς ή κακώς, είναι άλλη κουβέντα), μερικοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να περισώσουν τα στενότατα συντεχνιακά τους κατεστημένα. Αλλά και αυτά ακόμα, εις βάρος ιδίων ειδικοτήτων. Λοιπόν, ας μας πουν οι εγκέφαλοι: Γιατί πτυχιούχοι ΜΟΝΟΝ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και όχι των άλλων Γεωπονικών Σχολών της χώρας; Γιατί όχι πτυχιούχοι Κτηνιατρικής; Γιατί όχι πτυχιούχοι Χημικοί; Με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ παρακαλώ.