Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ | 2 Φεβρουαρίου 2013, 19:41
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Θεωρώ από την επαγγελματική μου εμπειρία (10 χρόνια σε οινολογικό εργαστήριο και 5 σε φαρμακευτική εταιρία)ότι ένας γεωπόνος οποιασδήποτε κατεύθυνσης δεν μπορεί ούτε να διευθύνει ούτε να αναλαμβάνει ευθύνες και να υπογράφει χημικές, μοριακές και μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων. Μπορούν να εργαστούν σαφώς σε εργαστήρια τροφίμων σαν αναλυτές (βοηθός χημικού). Δυστυχώς για μια ακόμη φόρα προσπαθούν να βαφτίσουν τους γεωπόνους ΧΗΜΙΚΟΥΣ.