Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Κουπατσιάρης Γιώργος | 3 Φεβρουαρίου 2013, 18:35
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Ο έλεγχος των τροφίμων ζωικής προέλευσης σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν γίνεται χωρίς τη ενεργό συμμετοχή Κτηνιάτρου ο οποίός στο αντικείμενο σπουδών του έχει μελετήσει ολοκληρωμένα την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων ζωικής προέλευσης και είναι ο μόνος κατάλληλος επιστήμονας για να τις πιστοποιήσει.Δεν είναι δυνατόν να μην του δίνεται το δικαίωμα να εκτελεί και τον εργαστηριακό έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης ενώ να δίνεται το δικαίωμα αυτό σε άσχετες ειδικότητες ΑΕΙ και ΤΕΙ χωρίς τα κατάλληλα ακαδημαικά προσόντα. Ζούμε δυστυχώς στην Ελληνική Συντεχνιακή Δημοκρατία...