Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη marigoula | 4 Φεβρουαρίου 2013, 11:38
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Δε θα αναφερθώ ούτε στα κλειστά επαγγέλματα ούτε σε συντεχνίες αλλά στις ικανότητες-εκπαίδευση. Για να κάνεις Χημικές αναλύσεις (υποθέτω το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες) χρειάζεσαι σχετική ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ... Ειδάλλως είναι σαν να αποδεχόμαστε τη γελοιογραφία "η Χημεία είναι ίδια με τη μαγειρική, αρκεί να μη γλύψεις το κουτάλι!!!" Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις χημικές αναλύσεις, αλλά και να είναι σε θέση να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα και να τα υπογράψουν, οι Γεωπόνοι....