Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Αθανάσιος Ε. Τυρπένου | 4 Φεβρουαρίου 2013, 11:20
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
1 Φεβρουαρίου 2013, 21:53 | Χρήστος Msc: Πολύ σωστά καθορίζονται μόνο οι συγκεκριμένες ειδικότητες απο τις Γεωπονικές σχολές γιατί οι συγκεκριμένοι τομείς των σχολών αυτών είναι οι ΜΟΝΟΙ που έχουν ως αποκλειστικό αντικείμενο την χημεία, μικροβιολογία, τεχνολογία τροφίμων. Οι χημικοί δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο των τροφίμων. Επιτέλους να καθοριστούν σωστά τα επαγγελματικά δικαιώματα της κάθε σχολής. Πολύ καλό νομοσχέδιο. Αγαπητέ Χρήστο MSc, συγνώμη αλλά είσαι τελείως OUT από όλες τις απόψεις! Ποιος σας είπε και ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ότι μόνο οι Γεωπονικές Σχολές έχουν ως αποκλειστικό αντικείμενο κλπ κλπ! Σας προτείνω πρώτα να διαβάσετε με προσοχή την ευρωπαϊκή νομοθεσία και μετά να ΞΑΝΑΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,...αν είναι δυνατό να γίνονται ΤΕΤΟΙΕΣ δηλώσεις από επιστήμονες!