Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Αθανάσιος Ε. Τυρπένου | 4 Φεβρουαρίου 2013, 11:56
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Ε.Α. "Οι κάτοχοι πτυχίου Τμημάτων Χημείας ή οι κάτοχοι πτυχίου ή μεταπτυχιακού Τμημάτων, Τομέων ή Κατευθύνσεων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας των Γεωπονικών Πανεπιστημίων της χώρας που έχουν παρακολουθήσει τους αντίστοιχους κύκλους μαθημάτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων δύνανται να εκτελούν και να υπογράφουν και χημικές, μοριακές και μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων επί αμοιβή καθώς και να διευθύνουν δημόσιο ή ιδιωτικό εργαστήριο που διενεργεί τις ανωτέρω αναλύσεις. Επίσης Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με Αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ ή ΙΤΕ και αντιστοιχία με τα ως άνω αναφερόμενα πτυχία της ημεδαπής." Αγαπητέ Ε.Α., δεν νομίζεις ότι έχεις ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ τους εξειδικευμένους ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ κλπ?