Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Αθανάσιος Ε. Τυρπένου | 4 Φεβρουαρίου 2013, 15:37
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
4 Φεβρουαρίου 2013, 12:58 | Απόστολος Βανταράκης Κύριε Βανταράκη, όταν λέτε ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ποια είναι αυτή όταν και πάλι εστιάζετε την πρότασή σας αποκλειστικά στην ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ/ΕΣ? Οι άλλοι πτυχιούχοι με super εξειδικεύσεις τόσο στη χημεία όσο και πιο ειδικά στην Ενόργανη Χημική Ανάλυση με επίσημες πιστοποιήσεις και state-of-the-art από ευρωπαϊκά ιδρύματα, με εμπειρία χρόνων και συνεχιζόμενη τεχνική εκπαίδευση και ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της αναλυτικής? Γιατί θα έχετε βέβαια αντιληφθεί ότι δεν αναφέρομαι σε απλές φυσικοχημικές αναλύσεις της βασικής χημικής ανάλυσης τροφίμων ούτε βέβαια στις απλές μικροβιολογικές αλλά σε αναλύσεις π.χ. προσδιοριμού τρισεκατομμυριοστού του γραμμαρίου μιας μεγάλης γκάμας αναλυτών στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης και όχι μόνο? Έλεος πλέον....και ας αναγνωρίσουμε κάποτε τους πολυετείς κόπους που έχουν καταβάλει κάποιοι και να είμαστε ΑΚΡΙΒΕΙΣ στις νοηματικές μας διατυπώσεις! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όταν είναι να γίνει ένας νόμος να καλύπτει όλους εκείνους που ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΎΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!