Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Ε.Α. | 5 Φεβρουαρίου 2013, 11:37
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Συμφωνώ σε όλα μαζί σας κύριε Τυρπένου. Την άποψή μου την έχω αναλύσει. Δεν είμαι νομικός και δε γνωρίζω όλους τους νόμους και τα προγράμματα σπουδών. Διορθώνω όμως στο παρακάτω γιατί αρχικά πάτησα στην γενική αρχική διατύπωση του άρθρου και μου διέφυγαν δυο πολύ σημαντικά σημεία: «Οι κάτοχοι πτυχίου Τμημάτων Χημείας ή οι κάτοχοι πτυχίου ή μεταπτυχιακού Τμημάτων, Τομέων ή Κατευθύνσεων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας που έχουν παρακολουθήσει τους αντίστοιχους κύκλους μαθημάτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας δύνανται να εκτελούν και να υπογράφουν χημικές, μοριακές και μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων και να διευθύνουν μικροβιολογικά, βιολογικά και οινολογικά εργαστήρια αναλύσεων τροφίμων. Επίσης Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με Αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ ή ΙΤΕ και αντιστοιχία με τα ως άνω αναφερόμενα πτυχία της ημεδαπής. Όσοι συγκεντρώνουν τα προσόντα σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν3518 Ν.Δ. της 20/26 Νοεμβρίου 1925 και κατά εφαρμογή του άρθρου 6 του Ν6129/34 μπορούν να εκτελούν και να υπογράφουν χημικές αναλύσεις επί αμοιβή καθώς και να διευθύνουν εργαστήριο που διενεργεί χημικές αναλύσεις.»