Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Κωνσταντίνος | 5 Φεβρουαρίου 2013, 18:22
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Οι γεωπονικές σχολές όσο αφορά στον τομέα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων αφιερώνουν τα 3 απο τα 5 έτη σπουδών τους σε αυτό το αντικείμενο αποκλειστικά για όποιον επιλέξει αυτό τον τομέα. Επιπρόσθετα ο κλάδος των τροφίμων όσο αφορά την παραγωγή και μεταποίησή τους συνδέεται άμεσα με τον πρωτογενή τομέα αντικείμενο των γεωπονικών σχολών και του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.