Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη ΑΡΓΥΡΩ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ | 5 Φεβρουαρίου 2013, 23:30
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
ΤΟ ΕΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΝΑ Η ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΞΑΜΗΝΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ (ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ)ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ.