Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Αθανάσιος Ε. Τυρπένου | 6 Φεβρουαρίου 2013, 11:17
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
6 Φεβρουαρίου 2013, 09:16 | Γιώργος "Ποιός Γεωπόνος ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ και ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ μπορεί να ερμηνεύσει το χρωματογράφημα από ένα LC-MS? Πως θα διαβάσει τις κορυφές? Μήπως θα το βλέπει ως καρδιογράφημα? Άρα, μήπως θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό για το οποίο εκαιδεύτηκε?" Αγαπητέ Γιώργο ...κλπ επώνυμο, ΔΕΝ χρειάζεται να λες "ποιος γεωπόνος κλπ" ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ και ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ μπορεί να ερμηνεύσει το χρωματογράφημα από ένα LC-MS...γιατί θα σου πω και εγώ "Ποιος ΧΗΜΙΚΟΣ χωρίς ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ -γιατί το υπόβαθρο το έχει, θα μπορούσε να ερμηνεύσει το χρωματογράφημα αλλά και το αποτέλεσμα των ...μαζών για ...να εκδώσει απάντηση"?