Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Γιώργος | 6 Φεβρουαρίου 2013, 13:15
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Άρα κύριε Τυρπένου συμφωνούμε ότι θα πρέπει να διαθέτει τα δύα βασικά χαρακτηριστικά: ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ. Αν ναι, τότε συμφωνείτε και με την τροποποίση του άρθρου όπως την διατύπωσα. Και πιστεύω τελικά ότι έτσι θα πρέπει να είναι, διότι ο κάθε επιστήμονας να ασχολείται με αυτό που σπούδασε και εξειδικεύτηκε, ώστε να είναι αποτελεσματικός και όχι όλοι να τα κάνουμε όλα. Να το πω και με ένα παράδειγμα: αν ο Βιολόγος κάνει ένα μεταπτυχιακό στους Πολιτικούς Μηχανικούς τότε δε νομίζω ότι είναι σωστό να υπογράφει οικοδομικές άδειες. Σας ευχαριστώ