Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Αθανάσιος Ε. Τυρπένου | 6 Φεβρουαρίου 2013, 14:21
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
6 Φεβρουαρίου 2013, 13:15 | Γιώργος Αγαπητέ Γιώργο, ποτέ και πουθενά δεν υποστήριξα κάτι ανάλογο και φυσικά ο εκτελών εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμων ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ. Αλλά ο διευθύνων εργαστήριο τροφίμων θα πρέπει τουλάχιστο να κατέχει ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ που εχει αμεση σχεση με τα ΤΡΟΦΙΜΑ και ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να διαθέτει ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, δεν συμφωνείτε? Να είστε καλά