Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Ιωάννης Κυριάκου | 7 Φεβρουαρίου 2013, 10:50
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Το παρών άρθρο δεν αναφέρει πουθενά ότι μειώνονται τα δικαιώματα των πτυχιούχων χημικών. Είναι ήδη νομοθετημένο ότι έχουν πλήρη δικαιώματα για υπογραφή κάθε είδους ανάλυσης. Το μόνο που δίνει αυτό το άρθρο είναι παραπάνω δικαιώματα σε γεωπόνους του κλάδου των τροφίμων. Είναι συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη να πράττει την επιστήμη που γνωρίζει είτε εξ επιστήμης είτε εξ εμπειρίας είτε εξ επαγγέλματος. Από το σημείο αυτό εάν το άτομο είναι ικανό αυτό θα το κρίνει πρωτίστως η κοινωνία και η αγορά εργασίας. Ας μην λιδωρούμε λοιπόν όποια προσπάθεια γίνεται να δοθούν δικαιώματα σε αυτούς που τα αξίζουν. Στο εργαστήριό μου θα ήταν δευτερευούσης σημασίας από που ήρθε η γνώση αλλά πρωτίστης σημασίας η ύπαρξη της.