Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Eleni | 8 Φεβρουαρίου 2013, 18:21
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Γεωπονικές σχολές 5 ετούς φοίτησης: Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, 3 χρόνια min σπουδές αποκλειστικά στον τομέα τροφίμων όσο αφορά σε αναλύσεις (χημικές, μικροβιολογικές, φυσικοχημικές), εκπαίδευση σε οργανοληπτικούς ελέγχους νέες μεθόδους αναλύσεων. Μιλάμε για τομέα και όχι για μεμονωμένα μαθήματα ή εργαστήρια. Όποιος είναι σοβαρός καταλαβαίνει και στο κάτω κάτω μπορεί ο καθένας να μπει στο site της γεωπονίας και να δει τον οδηγό σπουδών των συγκεκριμένων τομέων.