Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Α.Δ. | 8 Φεβρουαρίου 2013, 21:27
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο της συναδέλφου pavlina. Σε αρκετές σχολές διδάσκονται μαθήματα σχετικά με τα τρόφιμα. Αυτό δεν κάνει τον καθένα χημικό, ΚΑΙ ΚΑΜΜΊΑ ΕΞΕΙΔΊΚΕΥΣΗ δεν πρέπει να του επιτρέπει να μπαίνει στα χωράφια των χημικών.Δυστυχώς για την κατάντια στην οποία βρίσκονται οι χημικοί σήμερα και την εξευτελιστική υποβάθμιση -κατακερματισμό του αντικειμένου μας σε δεκάδες light αντικείμενα γύρω απο την επιστήμη της Χημείας - που έχουμε υποστεί,φταίει η ίδια η ΕΕΧ που ενώ εδω και δεκαετίες είχε την δυνατότητα να μας προστατεύσει(μέσω πολιτικών παρεμβάσεων που θα μπορούσαν να εισακουστούν) δεν το έκανε. Τα όσα τραγελαφικά προσπαθούν να περάσουν ακόμα και τώρα σε βάρος των χημικών μου φαίνονται απολύτως συντονισμένα και προσχεδιασμένα. Ας πατήσει πόδι επιτέλους η ΕΕΧ στην πολιτική ηγεσία!! Αρκετό φτύσιμο έχουμε φάει εδώ και 3 δεκαετίες.