Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Elena | 10 Φεβρουαρίου 2013, 12:33
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Γεωπονία Τομέας Τροφίμων πρόγραμμα σπουδών 5ο εξάμηνο: 6ο Εξάμηνο Χημεία Τροφίμων Βιοχημεία Τροφίμων Φυσικοχημεία Τροφίμων Ανάλυση Τροφίμων Μηχανική Τροφίμων Αρχές Μέθοδοι επ & Συντ Τροφίμων Επιλογή Α Ασκήσεις ανάλυσεις Τροφίμων Επιλογή Α Επιλογή Β Επιλογή Β 7ο Εξάμηνο 8ο Εξάμηνο Τεχν Κρέατος Ιχθύων Αυγών Τεχν. Δημητριακών Τεχν Γάλακτος Τεχν. Λιπαρών Σωμάτων Μικροβ. Τροφίμων Τεχν Μεταποίησης Οπωροκηπευτικών Επιλογή Α Μικροβιολογία Γάλακτος Επιλογή Α Επιλογή Β 9ο Εξάμηνο 10ο Εξάμηνο Οινολογία- οινοπνευμ. Ποτά Συσκευασία Τροφίμων Υγιεινή Τροφίμων – Τοξικολογία Τεχνολ Προϊ Γάλακτος Ποιοτικός έλεγχος Τροφίμων Σεμινάρια Επιλογή Α Επιλογή Β Επιλογή Α Επιλογή Β Επιλογές Α Επιλογές Β Διατροφή Ανθρώπου Υγιεινή Γεωργ Βιομηχανιών Ειδ Μαθ Βιοτεχνολογίας Ρύπανση Περιβάλλοντος Συστυμ Αυτομαμ Γεωργ Βιομηχανιών Μοντέλα στην Επιστ Τροφίμων Αρχές Μηχ Τροφίμων Αναλ Χημεία