Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Β. Αρβανίτης | 10 Φεβρουαρίου 2013, 19:54
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Παιδιά, είναι, ναι, ή όχι η Χημεία η ΕΠΙΣΤΗΜΗ που ασχολείται με την ΑΝΑΛΥΣΗ και τη ΣΥΝΘΕΣΗ των ενώσεων; Είναι, ναι η όχι η Γεωπονία η ΕΠΙΣΤΗΜΗ που ασχολείται με την γη και την παραγωγή; Τώρα, πως έφτασε η Γεωπονία να γίνει σχολή πενταετούς φοίτησης και να περιλαμβάνει μαθήματα και εργαστήρια ανάλυσης τροφίμων, δεν γνωρίζω. Κάποτε έγινε ή αφέθηκε να γίνει, για να απασχολήσουμε περισσότερα μέλη ΔΕΠ, παρασκευαστές ή για άλλους λόγους, και σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τη φυσική συνέχεια. Δεν πειράζει, όταν η ποιότητα των αναλύσεων θα πέσει τόσο που θα υπάρξει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, επειδή ο κάθε επιχειρηματίας θα μπορεί να απασχολεί με ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ κάθε μήνα κάποιες ώρες ένας Χημικό/γεωπόνο /τεχνολόγο τροφίμων ή ότι άλλο του καπνίσει μόνο και μόνο για να του βάζει μια υπογραφή, ελάτε να ξανα-ανοίξουμε την διαβούλευση. Μέχρι τότε μπορείτε κ. Υπουργέ να θερίσετε όσα σπείρατε με την συντεχνιακή σας πολιτική.