Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Σπύρος | 10 Φεβρουαρίου 2013, 23:46
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Αξιότιμοι, Σωστά δίδονται τα αναγραφόμενα επαγγελματικά δικαίωματα στους Επιστήμονές και Τεχνολόγους Τροφίμων όπως τα έχουν και οι Τεχνολόγοι Τροφίμων των ΑΤΕΙ βάσει του Προεδρικού ∆ιατάγµατος 78 ΦΕΚ 36/τεύχος Α’/7-2-1989, άρθρο 1. Όμως, καθώς πολλοί θα προσπαθήσουν να ερμηνεύσουν το συγκεκριμένο άρθρο, παρακαλώ αυτό να μείνει ως έχει καθώς αναφέρεται σαφώς στους Γεωπόνους Επιστήμονες και Τεχνολόγους Τροφίμων χωρίς να περιορίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα των άλλων ειδικοτήτων. Σπύρος Κοντός Πρόεδρος Περ. Τμ. Αττικής της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων