Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ | 11 Φεβρουαρίου 2013, 09:36
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Το άρθρο 55, χωρίς να αποκλείει κανένα επιστημονικό κλάδο, δημιούργησε μεγάλη σύγχυση. Επί σειρά ετών πολλοί επιστήμονες (χημικοί, κτηνίατροι, γεωπόνοι και άλλοι βιολογικής κατεύθυνσης) διεξάγουν, με αποτελεσματικότητα και ευθύνη, αναλύσεις σε δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια, προσφέροντας ο καθένας το λιθαράκι του στην ασφάλεια τροφίμων της χώρας. Θα ήταν ευχάριστο να συγκέντρωναν το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας τα άλλα σημαντικά άρθρα του παρόντος νομοσχεδίου.