Αρχική Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφώνΆρθρο 55: Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμωνΣχόλιο του χρήστη Κοντογιαννοπουλος Γεωργιος | 11 Φεβρουαρίου 2013, 14:52
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Παρατηρωντας και τις τοποθετησεις των προηγουμενων συμμετεχοντων στη διαβουλευση,παρατηρω ο καθενας απο τη σκοπια του να προσπαθει να διατηρησει-διαφυλαξει επαγγελματικες κατακτησεις του αντικειμενου του. Συμφωνωντας και γω με τους προλαλησαντες σε μεγαλο βαθμο,υπενθυμιζω παραδειγματικα πολυ προσφατη δικαστικη αποφαση περι του δικαιωματος απολυμανσης σε χωρους παραγωγης ξερων συκων,ΓΕΩΤΕ κατα τεχνολογων τροφιμων,πιστευω οτι το υπο διαβουλευση νομοσχεδιο αν καταληξει στην ολομελεια προς ψηφιση οπως εχει θα προκαλεσει σωρεια τετοιων δικαστικων διαμαχων σαν αυτη που ανεφερα. Παρακαλω παρα πολυ το σεβαστο υπουργειο να μη μεινει στην υπαρχουσα διατυπωση αλλα να επαναδιατυπωσει τα επαγγελματικα δικαιωματα των διαφορων κλαδων που ηδη ασχολουμαστε με το τροφιμο αφου ηδη ισχυουν και προφανως θα εξακολουθησουν να ισχυουν,παρακαλω να μην οδηγηθουμε σε αδικες εριδες εξαιτιας μιας διατυπωσης. Με τιμη Γεωργιος Κοντογιαννοπουλος Τεχνολογος Τροφιμων