• Σχόλιο του χρήστη 'Kυριάκος Αβδ.-Σύμβουλος HACCP' | 15 Ιανουαρίου 2024, 09:59

    Από το 2004 που μπήκε σε εφαρμογή ο κανονισμός 852/2004, περί της υγιεινής των τροφίμων, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πιέστηκαν και ανταποκρίθηκαν με τεράστιο κόστος σε όλες τις επιταγές που επέβαλε ο ΕΦΕΤ και τα ιδιωτικά πρότυπα πιστοποίησης. Τo HACCP εφαρμόζεται σε κάθε επιχείρηση τροφίμων και τα παραγόμενα τρόφιμα είναι ασφαλή. Έρχεται τώρα το ΥπΑΑΤ, 20 χρόνια μετά την εφαρμογή του κανονισμού και μας λέει οτι δεν έχει αρμόδια αρχή για μικροβιολογικούς ελέγχους στη πρωτογενή παραγωγή και δεν εφάρμοσε κοινοτικό κανονισμό επί 20 χρόνια; Αιδώς Αργείοι.... ΥΓ. Η ευρωπαϊκή επιτροπή το ξέρει;