- Υπουργός Επικρατείας - http://www.opengov.gr/ypep -

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΕΙΣΑΓΩΓΗ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αντικείμενο της παρούσας Προκήρυξης είναι ο ακριβής καθορισμός της διαδικασίας διεξαγωγής της δημοπρασίας για τη χορήγηση τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition).

Η παρούσα Προκήρυξη με τα Παραρτήματα αυτής είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική και αγγλική γλώσσα στο διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (www.media.gov.gr [1]) και του Υπουργού Επικρατείας (www.ypepikrateias.gr [2]) και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως καθώς και στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να ζητούν εγγράφως διευκρινίσεις σχετικά με την παρούσα Προκήρυξη μέχρι και την ημερομηνία λήξης της υποβολής της αιτήσεων, όπως αυτή προσδιορίζεται στην παράγραφο 4.3. της παρούσας. Οι σχετικές αιτήσεις θα πρέπει να αναφέρουν πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (στοιχεία υπευθύνου, τηλέφωνο, ηλεκτρονική και ταχυδρομική διεύθυνση) και να απευθύνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση (…….@minpress.gr) της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.