Να καταργηθεί το «όριο προς τα κάτω» προαγωγής ερευνητών. Στην τρέχουσα πρακτική:
Άμα τη προσλήψει για :
- Για ερευνητές Γ’ βαθμίδας , η αίτηση για προαγωγή σε Β’ η πρώτη κρίση γίνεται σε τρία χρόνια από την ημερομηνία πρόσληψης!
Να αλλάξει σε
« Δικαίωμα έχουν να κάνουν αίτηση μετά το 4 ‘έτος και εντός 7 ετών από την ημέρα προσλήψεως». Σε περίπτωση μη προαγωγής έχουν δικαίωμα εντός δύο ετών και για επιπλέον 2 φορές. Μετά ακολουθείται η διαδικασία του ν. 1514
- Για ερευνητές Β’ βαθμίδας για προαγωγή σε Α’ η πρώτη κρίση γίνεται σε τέσσερα χρόνια από την ημερομηνία πρόσληψης η προαγωγής σε αυτή τη βαθμίδα!
Να αλλάξει σε
« Δικαίωμα έχουν να κάνουν αίτηση μετά το 5 ‘έτος και εντός 8 ετών από την ημέρα προσλήψεως». Σε περίπτωση μη προαγωγής έχουν δικαίωμα εντός δύο ετών και για επιπλέον 2 φορές. Μετά ακολουθείται η διαδικασία του ν. 1514.
Με το παραπάνω σκεπτικό δεν γίνεται συσσώρευση σε βαθμίδες Β η Α από άτομα νεαρής ηλικίας, όπως γίνεται σήμερα, αλλά ταυτόχρονα τα κάτω όρια εξασφαλίζουν προαγωγή για πάρα πολύ καλούς επιστήμονες.
‘Έχει παρατηρηθεί ότι όλα άτομα που προσλήφτηκαν στη Γ’ βαθμίδα σε ηλικία 30-32 ετών με το παρόν σύστημα να διεκδικούν προαγωγή στη Β’ στα 33-35 και σε Α’ 37-39 ετών!
Να καταργηθεί το «όριο προς τα κάτω» προαγωγής ερευνητών. Στην τρέχουσα πρακτική: Άμα τη προσλήψει για : - Για ερευνητές Γ’ βαθμίδας , η αίτηση για προαγωγή σε Β’ η πρώτη κρίση γίνεται σε τρία χρόνια από την ημερομηνία πρόσληψης! Να αλλάξει σε « Δικαίωμα έχουν να κάνουν αίτηση μετά το 4 ‘έτος και εντός 7 ετών από την ημέρα προσλήψεως». Σε περίπτωση μη προαγωγής έχουν δικαίωμα εντός δύο ετών και για επιπλέον 2 φορές. Μετά ακολουθείται η διαδικασία του ν. 1514 - Για ερευνητές Β’ βαθμίδας για προαγωγή σε Α’ η πρώτη κρίση γίνεται σε τέσσερα χρόνια από την ημερομηνία πρόσληψης η προαγωγής σε αυτή τη βαθμίδα! Να αλλάξει σε « Δικαίωμα έχουν να κάνουν αίτηση μετά το 5 ‘έτος και εντός 8 ετών από την ημέρα προσλήψεως». Σε περίπτωση μη προαγωγής έχουν δικαίωμα εντός δύο ετών και για επιπλέον 2 φορές. Μετά ακολουθείται η διαδικασία του ν. 1514. Με το παραπάνω σκεπτικό δεν γίνεται συσσώρευση σε βαθμίδες Β η Α από άτομα νεαρής ηλικίας, όπως γίνεται σήμερα, αλλά ταυτόχρονα τα κάτω όρια εξασφαλίζουν προαγωγή για πάρα πολύ καλούς επιστήμονες. ‘Έχει παρατηρηθεί ότι όλα άτομα που προσλήφτηκαν στη Γ’ βαθμίδα σε ηλικία 30-32 ετών με το παρόν σύστημα να διεκδικούν προαγωγή στη Β’ στα 33-35 και σε Α’ 37-39 ετών!